Βόλεϊμπολίστρια χαστούκισε συμπαίκτρια της για μια άμυνα! (βίντεο)

Βόλεϊμπολίστρια χαστούκισε συμπαίκτρια της για μια άμυνα! (βίντεο)

Σάλος έχει προκληθεί στο παγκόσμιο βόλεϊ με το βίντεο που κυκλοφόρησε από αγώνα γυναικείου πρωταθλήματος στις Φιλιππίνες στο οποίο η Ντανιέλε Ντζάκοβιτς της Μπάλιπουρ εμφανίζεται να χαστουκίζει στο κεφάλι το λίμπερο της ομάδας της Τζιούελ Μπερμίλο, μετά από ένα μπέρδεμα που προέκυψε σε μια προσπάθεια για άμυνα.

Η τελευταία μετά το χτύπημα ξέσπασε σε κλάμματα με την Μαυροβούνια να σπεύδει να την αγκαλιάσει και να ζητά συγνώμη. «Η παρεξήγηση λύθηκε και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα», δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας Ρόμελ Αμπέλα μετά τον αγώνα (όπου γνώρισε την 10η συνεχόμενη ήττα της), ωστόσο λίγες ώρες αργότερα εμφανίστηκε στο διαδίκτυο το επίμαχο βίντεο.

https://twitter.com/pinoybalibol/status/1144896587065262080


Αμέσως έγινε… viral με τα αρνητικά σχόλια να πέφτουν βροχή και αυξάνονται από τη στιγμή που η Λίγκα ανακοίνωσε ότι η τιμωρία της Ντζάκοβιτς είναι.. έγγραφη επίπληξη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο το βράδυ της Κυριακής η Ντζάκοβιτς εγκατέλειψε τις Φιλιππίνες επιστρέφοντας στην πατρίδα της και παραμένει άγνωστο αν θα επιστρέψει, όμως την ίδια ώρα η LPVI (η εταιρία που διοργανώνει το πρωτάθλημα και έχει δαπανήσει ουκ ολίχα χρήματα) μέσω του διευθυντή της Πίτερ Κάικο άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο της παραδειγματικής τιμωρίας της Μαυροβούνιας αθλήτριας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.