ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Γουίμπλεντον: 15χρονη απέκλεισε την Βένους Γουίλιαμς και έγραψε ιστορία

Γουίμπλεντον: 15χρονη απέκλεισε την Βένους Γουίλιαμς και έγραψε ιστορία

Η 15χρονη προκάλεσε ένα από τα μεγαλύτερα σοκ στην ιστορία του Γουίμπλεντον, βγάζοντας νοκ άουτ την Βένους Γουίλιαμς στον πρώτο γύρο με 6-4, 6-4. Η 39χρονη, που έχει κατακτήσει πέντε φορές το τρόπαιο- οι δύο μάλιστα προτού καν γεννηθεί η Γκάουφ- βρήκε τον δάσκαλό της απέναντι στην πιτσιρίκα, η οποία ξέσπασε σε κλάματα μετά την εκπληκτική εμφάνισή της.

Η νεαρότερη στο κυρίως ταμπλό του Γουίμπλεντον

Η Γκάουφ κατάφερε να γράψει ιστορία, αφού έγινε η νεαρότερη που έχει προκριθεί στο κυρίως ταμπλό. Μετά τη νίκη της στον πρώτο γύρο του Γουίμπλεντον δεν μπορούσε καν να περιγράψει το πώς αισθανόταν.

«Χρειάστηκε να πω στον εαυτό μου ότι πρέπει να μείνω ήρεμη. Δεν έχω ξαναπαίξει σε τόσο μεγάλο κορτ. Επρεπε να θυμίσω στον εαυτό μου ότι το κορτ είναι ίδιους μεγέθους, όλα τα τριγύρω είναι μεγαλύτερα. Ποτέ δεν είχα σκεφτεί ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο. Ζω το όνειρό μου», είπε η Γκάουφ που πήρε wildcard για το Γουίμπλεντον.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η μαθήτρια από τη Φλόριντα δήλωσε θαυμάστρια της αντιπάλου που μόλις είχε αποκλείσει. «Μετά το ματς την ευχαρίστησα για ό,τι έχει κάνει. Δεν θα ήμουν εδώ αν δεν υπήρχε εκείνη. Της είπα πόση έμπνευση μου έχει δώσει και πως πάντα ήθελα να της το πω αυτό. Αν και την έχω ξανασυναντήσει, σήμερα είχα τα κότσια να της το πω», δήλωσε η 15χρονη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.