Wimbledon: Ο Ναδάλ «λύγισε» τον Κύργιο – Πρόκριση για Φέντερερ, συγκίνηση για Παγδατή (βίντεο)

Wimbledon: Ο Ναδάλ «λύγισε» τον Κύργιο – Πρόκριση για Φέντερερ, συγκίνηση για Παγδατή (βίντεο)

Με ψηλά το κεφάλι ολοκλήρωσε την παρουσία του στο Wimbledon αλλά και την επαγγελματική του καριέρα ο Μάρκος Παγδατής. Ο Κύπριος τενίστας ηττήθηκε από τον Ματέο Μπερετίνι 6-1, 7-6(4), 6-3, με 34χρονο πρωταθλητή να αποχαιρετάει τα courts ως Νο.135 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο τελικός του Australian Open κόντρα στον Ρότζερ Φέντερερ το 2006 και η παρουσία του στα ημιτελικά του Wimbledon την ίδια χρονιά ήταν οι καλύτερες στιγμές της πλούσιας καριέρας του.

Να σημειωθεί ότι ο Μάρκος Παγδατής αποθεώθηκε από τον κόσμο μετά το τέλος του αγώνα.

Ο συγκινημένος Μάρκος Παγδατής:

https://twitter.com/Wimbledon/status/1146845062132895744


Πρόκριση Ναδάλ απέναντι στον Κύργιο

Εν τω μεταξύ, λίγο αφότου ο Παγδατής αποχαιρέτησε, στον τρίτο γύρο του Wimbledon προκρίθηκε ο Ράφα Ναδάλ. Ο Ισπανός τενίστας δυσκολεύτηκε απέναντι στον Κύργιο, αλλά «λύγισε» τον ιδιόρρυθμο Αυστραλό τενίστα με 3-1 σετ (6-3, 3-6, 7-6, 7-6) και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση, όπου θα συναντήσει τον Τσονγκά.

Στους «32» προκρίθηκε κι ο Ρότζερ Φέντερερ, ο οποίος νίκησε άνετα τον Τζέι Κλαρκ με 3-0 σετ (6-1, 7-6(3), 6-2) σε μόλις 96 λεπτά. Εκεί, θα βρει τον Λούκας Πούιγ. Ο Ελβετός κυνηγάει τον ένατο τίτλο του στο Λονδίνο.

Στο μεταξύ, οι εκπλήξεις στο Wimbledon συνεχίζονται. Μετά τους Τσιτσιπά, Ζβέρεφ και Τίεμ και ενώ ο Παγδατής έδωσε την τελευταία του μάχη, εκτός έμειναν οι Τσίλιτς και Ίσνερ. Ο πρώτος ηττήθηκε με 6-4, 6-7(3), 4-6, 6-1, 6-4 από τον Μικαΐλ Κουκούσκιν, ενώ ο δεύτερος με 6-4, 6-4, 6-4 από τον Ζοάο Σόουζα. Αντίθετα, ο Νισικόρι νίκησε άνετα 6-4, 6-4, 6-0 τον Κάμερον Νόρι και θα αντιμετωπίσει στους «32» τον Στιβ Τζόνσον.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.