ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Θρίαμβος της Ρουμάνας Χάλεπ στο Γουίμπλεντον – Νίκησε 2-0 σετ τη Σ. Γουίλιαμς σε 55 λεπτά!

Θρίαμβος της Ρουμάνας Χάλεπ στο Γουίμπλεντον – Νίκησε 2-0 σετ τη Σ. Γουίλιαμς σε 55 λεπτά!

Η Σιμόνα Χάλεπ, Νο 7 στον κόσμο, επικράτησε μέσα σε 55 λεπτά της Αμερικανίδας Σερένα Γουίλιαμς (Νο 10) κι έγινε η πρώτη Ρουμάνα αθλήτρια που κατακτά τον τίτλο στο απλό γυναικών του τουρνουά τένις στο Γουίμπλεντον.

Η 27χρονη Χάλεπ επικράτησε 2-0 σετ (6-2, 6-2) μέσα σε μία ώρα της αντιπάλου της κάνοντας επίδειξη δύναμης κι έφθασε στον δεύτερο τίτλο γκραν σλαμ της ιστορίας της έπειτα από τρεις συμμετοχές σε τελικό, μετά το Αυστραλιανό όπεν του 2018 και το Ρολάν Γκαρός της ίδιας χρονιάς, το οποίο και κατέκτησε.

Η τελευταία νίκη της Γουίλιαμς σε major διοργάνωση ήταν στο Αυστραλιανό όπεν του 2017, ενώ έκτοτε μέτρησε δύο ακόμα χαμένους τελικούς στο περσινό Wimbledon και στο Us Open.

Η Σιμόνα Χάλεπ, πάντως, ήταν ισοπεδωτική και τελείωσε το παιχνίδι σε μόλις 55 λεπτά. Με σαρωτική εκκίνηση, πήρε το προβάδισμα με 4-0, οδηγώντας την θρυλική αντίπαλό της σε εύκολα λάθη. Η Γουίλιαμς μείωσε σε 4-1, όμως τρομερή επιστροφή της Χάλεπ στο έκτο game της… έκοψε τη φόρα και οδήγησε στο 1-0 σετ μετά από 26 λεπτά.

Η Σερένα ισορρόπησε το παιχνίδι στο δεύτερο σετ, όμως και πάλι η Ρουμάνα κατάφερε να σπάσει το σερβίς της και να προηγηθεί με 3-2 και στη συνέχεια 4-2, ανοίγοντας το δρόμο για την κατάκτηση του ιστορικού τίτλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αύριο, Κυριακή, διεξάγεται ο μεγάλος τελικός των ανδρών, με τη σπουδαία μονομαχία ανάμεσα στον «βασιλιά» Ρότζερ Φέντερερ και τον Σέρβο Νόβακ Τζόκοβιτς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.