Μπήκαμε στον άγνωστο κόσμο του Ιππόδρομου – Δείτε όσα συμβαίνουν πριν και μετά τις ιπποδρομίες

Μπήκαμε στον άγνωστο κόσμο του Ιππόδρομου – Δείτε όσα συμβαίνουν πριν και μετά τις ιπποδρομίες

Όσοι επισκέπτονται τις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Ιπποδρόμου απολαμβάνουν συναρπαστικές ιπποδρομίες. Πώς γίνεται η προετοιμασία του αλόγου και του αναβάτη για τη συμμετοχή στις ιπποδρομίες; Οι πρωταγωνιστές του ιπποδρόμου, κορυφαίοι προπονητές και αναβάτες, εξηγούν όλα τα στάδια:

  • Την προετοιμασία και τη φροντίδα του αλόγου στο στάβλο
  • Τις προπονήσεις του αλόγου και του αναβάτη
  • Το σέλωμα του αλόγου
  • Τη ζύγιση του αναβάτη
  • Τις τελικές οδηγίες στο πάντοκ από τον προπονητή στον αναβάτη
  • Δείτε το βίντεο με την προετοιμασία για τη διεξαγωγή των Ιπποδρομιών
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.