ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ρωσία: Νεκρός 28χρονος μποξέρ – Πέθανε από τα χτυπήματα που δέχθηκε σε αγώνα (βίντεο)

Ρωσία: Νεκρός 28χρονος μποξέρ – Πέθανε από τα χτυπήματα που δέχθηκε σε αγώνα (βίντεο)

Τραγικό θάνατο από τα χτυπήματα που δέχθηκε κατά τη διάρκεια αγώνα βρήκε ένας 28χρονος μποξέρ από τη Ρωσία.

Ο Μαξίμ Νταντάσεφ τραυματίστηκε σοβαρά στον αγώνα της περασμένης Παρασκευής με αντίπαλο τον Σουμπριέλ Ματίας.

Μετά τον αγώνα ο 28χρονος Ρώσος μποξέρ μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με τους γιατρούς να τον βάζουν αρχικά σε τεχνητό κώμα καθώς διαπιστώθηκε σοβαρή αιμορραγία στον εγκέφαλο.

Ο αγώνας της Παρασκευής ήταν πολύ αγριός και διεκόπη μετά από παρέμβαση του προπονητή του Νταντάσεφ όταν διαπίστωσε ότι ο μποξέρ του είχε δεχθεί πολύ άγρια χτυπήματα.

Στο βίντεο που ακολουθεί φαίνεται ο προπονητής του Ρώσου μποξέρ να του λέει ότι «έχεις δεχθεί πολλά χτυπήματα. Αν δεν διακόψω εγώ το ματς, θα το κάνει ο διαιτητής»

Ο ίδιος εξήγησε ότι πήρε την απόφασή του να πετάξει «λευκή πετσέτα» όταν «τον είδα να είναι τόσο ζαλισμένος».

Ο 28χρονος μποξέρ μετά την αποχώρησή του από το ρινγκ άρχισε να κάνει εμετό ενώ κατέρρευσε στα αποδυτήρια από τα οποία έφυγε με φορείο.

Δείτε και όλο τον αγώνα του 28χρονου Ρώσου:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.