ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μίκαελ Σουμάχερ: Δήλωση «βόμβα» για την κατάσταση της υγείας του- Βλέπει αγώνες F1 στο κρεβάτι της ανάρρωσης 

Μίκαελ Σουμάχερ: Δήλωση «βόμβα» για την κατάσταση της υγείας του- Βλέπει αγώνες F1 στο κρεβάτι της ανάρρωσης 

Ο πρώην άσος της Formula 1, Μίκαελ Σουμάχερ (Michael Schumacher) βλέπει αγώνες F1 στην τηλεόραση όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της Daily Mail, ο πρώην επικεφαλής της Ferrari, Jean Todt, ο οποίος τον επισκέπτεται συχνά στην Ελβετία.

Η κατάσταση της υγείας του 50χρονου πρωταθλητή παραμένει άγνωστη, ενώ φήμες τον θέλουν να κάθεται σε αναπηρικό καροτσάκι.

Την Πρωτοχρονιά, ο Μίκαελ Σουμάχερ άφησε για πρώτη φορά το σπίτι του στην Ελβετία, όπου βρίσκεται μόνιμα κι αναρρώνει. Ενώ αρχικά είχε διαψευσθεί ότι ο Σουμάχερ με το νοσηλευτικό προσωπικό θα μετακομίσουν μόνιμα στη Μαγιόρκα, ο «Σούμι», όπως είναι το προσωνύμιό του, βρίσκεται ήδη στην Ισπανία και διαμένει στη βίλα των 26 εκατομμυρίων λιρών όπου μαζί του πάντα βρίσκεται μια ομάδα γιατρών που επιβλέπει την ανάρρωσή του.

«Ο ήρωας της Φόρμουλα 1 ταξίδεψε με την οικογένειά του στον ήλιο – ένα ακόμα βήμα μπροστά προς την ανάρρωση», αναφέρουν διεθνή μέσα ενημέρωσης. Τον Φεβρουάριο γιόρτασε τα 50α του γενέθλια και η σύζυγός του Κορίνα δήλωσε: «Ο Μίκαελ είναι αγωνιστής και δεν θα τα παρατήσει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.