ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τέννις: Θριαμβευτική νίκη Σάκκαρη προς Κβίτοβα

Τέννις: Θριαμβευτική νίκη Σάκκαρη προς Κβίτοβα

Στον 3ο γύρο του Western & Southern Open προκρίθηκε η εκπληκτική Μαρία Σάκκαρη, μετά τη σπουδαία νίκη επί της Πέτρα Κβίτοβα, χθες το βράδυ στο Σινσινάτι.

Η 24χρονη Ελληνίδα, επικράτησε με 6-4, 2-6, 6-3 της Κβίτοβα και πέτυχε τη δεύτερη νίκη καριέρας επί της της πανίσχυρης Τσέχας, σε τρεις αναμετρήσεις.

Αυτή ήταν η 6η νίκη κόντρα σε τενίστρια της πρώτης 10αδας, τέσσερις εκ των οποίων έχουν έρθει τη φετινή σεζόν.

Σε ένα ακόμη παιχνίδι, στη φετινή χρονιά, η Σάκκαρη έδειξε τα τεράστια ψυχικά αποθέματα και την ατσάλινη θέληση που διαθέτει, παίζοντας αποφασιστικό και αποτελεσματικό τένις και επιστρέφοντας από break κάτω στο καθοριστικό σετ!

“Είναι σπουδαία τενίστρια. Δεν υπάρχει αμφιβολία γι’αυτό. Παίζει πολύ γρήγορα και σε έχει συνέχεια σε άβολη θέση. Απλά προσπάθησα να παλέψω σκληρά. Αυτό είναι το πνεύμα μου πάντα. Νιώθω πολύ άνετα παίζοντας απέναντι στις κορυφαίες. Πριν λίγα χρόνια, απλά τις έβλεπα από την τηλεόραση. Δεν σκέφτηκα ποτέ οτι μπορεί να βρεθώ εδώ, να παίζω μαζί τους και να τις κερδίζω. Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα” είπε στην on-court συνέντευξή της η Μαρία.

Η Κβίτοβα έπαιζε στο πρώτο της τουρνουά μετά το Wimbledon, αντιμετωπίζοντας πρόσφατα και πρόβλημα τραυματισμού στο αριστερό χέρι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Σάκκαρη εκμεταλλεύτηκε άψογα την έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού της αντιπάλου της και οδήγησε σε 53 αβίαστα λάθη την αριστερόχειρα Τσέχα, εννιά εκ των οποίων με double faults.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.