ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Έτοιμη να γράψει ξανά ιστορία η Κατερίνα Στεφανίδη στον τελικό του Diamond League

Έτοιμη να γράψει ξανά ιστορία η Κατερίνα Στεφανίδη στον τελικό του Diamond League

Να προσθέσει ένα ακόμα… διαμάντι στην πολύτιμη συλλογή της θα επιδιώξει η Κατερίνα Στεφανίδη στον αποψινό τελικό (21:00 – ΕΡΤ1) του επί κοντώ στη σειρά του Diamond League στις Βρυξέλλες.

Η κορυφαία άλτρια διεκδικεί την σπουδαία διάκριση για τέταρτη σερί σεζόν, αφού δεν έχει χάσει ούτε ένα από το 2016.

Στον φετινό τελικό έφτασε με την καλύτερη βαθμολογία και είναι σε θέση να διατηρήσει τα σκήπτρα αφού δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση, μα καλύτερο άλμα στα 4.83 από το Πανελλήνιο της Πάτρας.

Μάλιστα, αυτή θα είναι η πρώτη μεγάλη πρόκληση που έχει να αντιμετωπίσει φέτος, αφού ακολουθεί το Παγκόσμιο πρωτάθλημα, όπου κι εκεί θα προσπαθήσει να διατηρήσει τον τίτλο της.

Στον αποψινό τελικό θα βρεθεί απέναντι σε 13 αθλήτριες, με κορυφαίες την Αμερικανίδα Σάντι Μόρις (4,85), τη Ρωσίδα Αντζέλικα Σιντόροβα (4,86) και την επίσης Αμερικανίδα Κέιτ Ναζότ (4,82), ενώ σε καλή κατάσταση είναι η Καναδή Αλίσα Νιούμαν (4,82)και η Αμερικανίδα Τζεν Σουρ (4,93).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη διάρκεια του δεύτερου Diamond League της χρονιάς θα κριθούν οι νικητές στα εξής αγωνίσματα:
Ανδρες: 200 μ., 400 μ., 800 μ., 1.500 μ., 110 μ. εμπ., 3.000 μ. στιπλ, τριπλούν, Σφαιροβολία, δισκοβολία
Γυναίκες: 100 μ., 5.000 μ., 100 μ. εμπ., Δισκοβολία, Μήκος, επί κοντώ, ύψος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.