Συγκλονιστική η Γκλόρια Πριβιλέτζιο στον Μαραθώνιο της Ντόχα

Συγκλονιστική η Γκλόρια Πριβιλέτζιο στον Μαραθώνιο της Ντόχα

Συγκλονιστική κούρσα για την Ελληνίδα Πρωταθλήτρια Γκλόρια Πριβιλέτζιο στην Ντόχα.

Ρίγη συγκίνησης και υπερηφάνειας για την Γκλόρια Πριβιλέτζιο η οποία κατάφερε να τερματίσει 29η στον πιο δύσκολο ίσως Παγκόσμιο Μαραθώνιο Γυναικών στην ιστορία.

Η βραδινή ώρα διεξαγωγής του αγώνα, η υψηλή θερμοκρασία στους 34 βαθμούς και η υγρασία στο 74% επηρέασαν αρνητικά τις επιδόσεις όλων των αθλητριών.

«Οι συνθήκες ήταν φοβερά εξαντλητικές! Πάλεψα χιλιόμετρο – χιλιόμετρο και το μόνο που είχα στο μυαλό μου ήταν η γραμμή του τερματισμού. Σκεφτόμουν όσους με στηρίζουν και ότι τρέχω για την Ελλάδα κι έτσι κατάφερα να βρω τις ψυχικές δυνάμεις και να τερματίσω» δηλώνει η Γκλόρια Πριβιλέτζιο.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ήταν 10η μεταξύ των Ευρωπαίων με χρόνο 2.58.43, σε μια κούρσα όπου η υπερδύναμη των αποστάσεων Αιθιοπία δεν τα κατάφερε.

Η προσήλωση στο στόχο και το υπερήφανο πείσμα της για την Ελλάδα την κατέταξαν στην 29η θέση στον κόσμο !

Σε ευχαριστούμε που μας τίμησες και μας έκανες περήφανους για ακόμη μια φορά!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.