ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Παγκόσμιο στίβου: «Χρυσό» στη γκάφα από τις Κινέζες στη σκυταλοδρομία – Μπερδεύτηκαν μόνες τους (βίντεο)

Παγκόσμιο στίβου: «Χρυσό» στη γκάφα από τις Κινέζες στη σκυταλοδρομία – Μπερδεύτηκαν μόνες τους (βίντεο)

Οι Κινέζοι φημίζονται για την οργάνωσή τους… αυτό δεν φάνηκε στη σκυταλοδρομία στο παγκόσμιο στίιβου.

Δεν πήραν μετάλλιο, δεν έκαναν κάποια σπουδαία επίδοση. Κι όμως, η εμφάνιση αυτών των Κινέζων αθλητριών στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου 2019 στη Ντόχα θα μείνει στην ιστορία.

Αν υπήρχε χρυσό για την γκάφα, τότε αυτές οι δύο σίγουρα δεν θα είχαν αντίπαλο για την κατάκτησή του. Ολα συνέβησαν στον τελικό της σκυταλοδρομίας 4Χ100 μ., στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου 2019 που ολοκληρώθηκε την Κυριακή. Οι δύο αθλήτριες δεν κατάφεραν να κάνουν την αλλαγή μέσα στον προκαθορισμένο τομέα. Αυτό δεν είναι κάτι ανήκουστο. Οι κινήσεις τους μετά όμως έκαναν τους σχολιαστές των τηλεοπτικών καναλιών να κλάψουν από τα γέλια.

Οι δύο Κινέζες άρχισαν να πηγαινοέρχονται με πανικό, προφανώς γιατί δεν ήξεραν να κάνουν. Γύρισαν πίσω, για να κάνουν την αλλαγή, δεν μπορούσαν να συνεννοηθούν ποια από τις δύο έπρεπε να πάρει τη σκυτάλη για να συνεχίσει και οι γκάφες δεν είχαν τελειωμό.

Τελικά τερμάτισαν, αλλά όπως αναμενόταν η ομάδα της Κίνας ακυρώθηκε. Το χειρότερο; Το μόνο που έπρεπε να κάνουν ήταν να τερματίσουν όγδοες στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα προκειμένου να πάρουν πρόκριση για τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2020.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.