ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Στα ημιτελικά του Shanghai Masters με νίκη επί του Ρ.Φέντερερ ο Α.Ζβέρεφ

Στα ημιτελικά του Shanghai Masters με νίκη επί του Ρ.Φέντερερ ο Α.Ζβέρεφ

Ο Ζβέρεφ κέρδισε με 6-3, 6-7 (7), 6-3 τον Φέντερερ και ένα χρόνο μετά είναι ξανά σε ημιτελικό Masters.

Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ κέρδισε με 6-3, 6-7 (7), 6-3 τον Ρότζερ Φέντερερ στα προημιτελικά του Shanghai Masters και θα παίξει για πρώτη φορά μέσα στο 2019 σε ημιτελικό σε Masters. Στο 2ο σετ ο Φέντερερ “έσβησε” 5 ματς πόιντ του Ζβέρεφ αλλά δεν άντεξε για την τελική αντεπίθεση στο 3ο σετ. O Γερμανός επέστρεψε σε ημιτελικό σε 1000αρι μετά από ένα χρόνο αφού το 2018 είχε παίξει σε 5 με τελευταίο αυτό του τουρνουά της Κίνας.

Αυτή ήταν η 4η νίκη του Ζβέρεφ επί του Φέντερερ σε σύνολο 7 αγώνων στο Tour. Ο Γερμανός θα παίξει στον 2ο ημιτελικό με τον νικητή του αγώνα του Τιμ με τον Μπερετίνι.

Στο 1ο σετ ο Ζβέρεφ έχει την υπεροχή και θα φτάσει σε μπρέικ στο 6ο γκέιμ (4-2). Ο Φέντερερ θα μειώσει σε 5-3 αλλά ο Γερμανός θα κερδίσει το σετ.

Το 2ο είχε διαφορετικό ξεκίνημα. Ο Φέντερερ θα κάνει μπρέικ για το 0-2 αλλά στο 3ο γκέιμ ο Ζβέρεφ θα του πάρει πίσω το μπρέικ (1-2) και θα ισοφαρίσει σε 2-2.

Ο Ελβετός θα προηγηθεί με 2-3, 3-4 και 4-5 αλλά ο Γερμανός με μπρέικ θα προηγηθεί με 6-5 στο πιο κρίσιμο σημείο!

Το 12ο γκέιμ ήταν σπουδαίο. Ο Φέντερερ “σβήνει” 3 ματς πόιντ του Ζβέρεφ (προηγήθηκε 40-0) και με μπρέικ θα ισοφαρίσει σε 6-6 και θα οδηγήσει το παιχνίδι στο τάι μπρέικ!

Εκεί ο Ελβετός θα προηγηθεί με 5-3 αλλά ο Γερμανός θα μειώσει σε 5-4 και θα ισοφαρίσει σε 5-5! Θα φτάσει ξανά σε ματς πόιντ (6-5) και θα του το “σβήσει” ξανά ο Φέντερερ (6-6).

Ο Ελβετός θα “σβήσει” και 3ο ματς πόιντ ισοφαρίζοντας σε 7-7 και θα προηγηθεί με 8-7 και θα κερδίσει το σετ!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο 3ο ο Ζβέρεφ με μπρέικ έφτασε στο 2-0 και μετά στο 4-1. O Φέντερερ θα μειώσει σε 4-2 και σε 5-3. O Ζβέρεφ θα κερδίσει με 6-3 και 2-1 σετ σε 2.02′.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.