ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ο ΓΣ Γλυφάδας-Στίβος στα Αντίκυρα με τους πρωταθλητές του

Ο ΓΣ Γλυφάδας-Στίβος στα Αντίκυρα με τους πρωταθλητές του

Στον 4ο Ξενοδάμειο Δρόμο Αντικύρων συμμετείχαν οι πρωταθλητές/τριες μας και το τμήμα Special Olympics του συλλόγου. Στον αγώνα δρόμου 5χλμ. ο Θάνος Καλάκος ηλθε 1ος – ο Γιώργος Μαθιόπουλος 2ος και ο Ηλίας Αυφαντόπουλος 4ος.

Η Ανθή Κυριακοπούλου και η Νικολέτα Κυνατίδου τερμάτισαν πρώτες στα 5 χλμ. και 10 χλμ. αντίστοιχα.

Επίσης συμμετείχαν και οι αθλητές Special Olympics του συλλόγου μας : Μέγα Αλεξάνδρα, Μπαρμπαρή Αναστασία, Μαρκάκης Θοδωρής, Σταματόπουλος Κωνσταντίνος, Δαραδήμος Χαράλαμπος, Κοκκώνης Νικόλαοςμε την συνοδό τους Λία Ζυγόρη.

Ο Δήμαρχος Αράχωβας – Διστόμου – Αντικύρων κύριος Σταθός Ιωάννης τίμησε την αθλήτρια μαραθωνοδρόμο του συλλόγου μας Γκλόρια Πριβιλέτζιο για την συμμετοχή της στο πρόσφατο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου στην Ντόχα – Κατάρ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.