ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Παγκόσμιο SUP: Αργυρό Μετάλλιο για την Π.Τσαούτου και την Ε.Τσίρου

Παγκόσμιο SUP: Αργυρό Μετάλλιο για την Π.Τσαούτου  και την Ε.Τσίρου

Δύο αργυρά μετάλλια είναι ο μέχρι στιγμής ελληνικός απολογισμός, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα SUP, που φιλοξενείται στην πόλη Τσινγκντάο της Κίνας.

Με ελληνικές επιτυχίες συνεχίζεται στο Τσινγκντάο της Κίνας το παγκόσμιο πρωτάθλημα SUP. Σήμερα η ελληνική σημαία ανέβηκε δύο φορές στον δεύτερο ιστό της διοργάνωσης.

Στα σπριντ, η Πέννυ Τσαούτου ήρθε 2η (00:01.09.63) στην ηλικιακή κατηγορία 40+ και η Εύη Τσίρου, επίσης, 2η (00:01.21.31) στα 50+. Είναι η πρώτη φορά που ελληνική αποστολή παίρνει μέρος σε παγκόσμιο πρωτάθλημα SUP. Η διοργάνωση θα συνεχιστεί αύριο με τη συμμετοχή όλων των αθλητών της εθνικής ομάδας στο Technical Race.

Στο αγώνισμα του σπριντ οι αθλητές και οι αθλήτριές μας προσπάθησαν με όλες τους τις δυνάμεις για να φέρουν τα καλύτερα αποτελέσματα.

«Στα 200 μ. σπριντ είχα μία καλή εκκίνηση. Υπήρξε κόντρα ανάμεσα στις τρεις πρώτες αθλήτριες, την αθλήτρια από την Ιαπωνία, την Τακάγιο Γιοκουάμα, που κέρδισε τον αγώνα, και την αθλήτρια από το Ισραήλ Έστι Φροϊμόιτσι που ήρθε τρίτη. Είμαι αρκετά ευχαριστημένη από τους χρόνους μου και περιμένω με αγωνία τον αυριανό αγώνα, τα 2,5 χλμ. Technical Race με στροφές», υπογράμμισε η Πέννυ Τσαούτου, η οποία πρόσθεσε στη συλλογή της το δεύτερο ασημένιο μετάλλιο από τη διοργάνωση της Κίνας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πολύ καλή ήταν η εμφάνιση και της νέας γενιάς του ελληνικού SUP. Η Κωνσταντίνα Κονταρίνη προκρίθηκε στον τελικό του σπριντ γυναικών όπου πλασαρίστηκε στη 13η θέση (00:01.09.72). Η Δήμητρα Τσώνη ήρθε 7η στον επαναληπτικό και δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό. Στο σπριντ ανδρών ο Νίκος Συρίγος και ο Φαίδων Δούκας έφτασαν μέχρι τους ημιτελικούς όπου πλασαρίστηκαν 7ος και 10ος, αντίστοιχα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.