Πόλο: Αποχωρεί από την Εθνική Ομάδα η Αλεξάνδρα Ασημάκη (φωτό)

Πόλο: Αποχωρεί από την Εθνική Ομάδα η Αλεξάνδρα Ασημάκη (φωτό)

Τέλος στην πολύχρονη παρουσία της στην Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης βάζει η Αλεξάνδρα Ασημάκη, αφήνοντας αιχμές για την τεχνική ηγεσία του αντιπροσωπευτικού συνόλου

Με ανάρτηση που έκανε στα social media, η αρχηγός του Ολυμπιακού ανέφερε πως θα αναφερθεί στο μέλλον στους λόγους που την ώθησαν σε αυτή την απόφαση, αφήνοντας αιχμές για την τεχνική ηγεσία της Εθνικής.

Αναλυτικά:

«Η μεγαλύτερη τιμή για έναν αθλητή είναι να είναι μέλος της εθνικής ομάδας . Πόσο μάλλον να έχει την ευλογία και την ευθύνη να είναι αρχηγός της . Μια ευθύνη που δε φοβήθηκα ποτέ αφού για εμένα ήταν πάνω απ’ όλα πάντα η ομάδα και ο στόχος . Γι’ αυτήν έδινα τα πάντα σωματικά και πνευματικά με κάθε προσωπικό κόστος . Η εθνική ήταν και είναι η μεγάλη μου αγάπη . Η ομάδα με την οποία έχω κατακτήσει την κορυφή του κόσμου σε ομαδικό και προσωπικό επίπεδο, η ομάδα στην οποία έχω αφιερώσει όλη μου τη ζωή και αθλητική καριέρα. Μετά απ’ τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν φέτος το καλοκαίρι στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Κορέα πήρα τη δύσκολη απόφαση μετά από 15 χρόνια ανελλιπούς παρουσίας στις εθνικές μας ομάδες να αποχωρήσω. Σίγουρα υπάρχουν λόγοι που με οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση για τους οποίους όμως θα μιλήσω εν ευθέτω χρόνω. Θα είμαι πάντα κοντά στην εθνική μας , πιστή στρατιώτης , πρώτη στη μάχη όπως πάντα όλα αυτά τα χρόνια , αλλά όχι υπό την ίδια τεχνική ηγεσία που μας οδήγησε το καλοκαίρι. Καλή δύναμη και καλή επιτυχία στις συμπαίκτριες μου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/B4SHFuagvWG/?utm_source=ig_embed

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.