ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τραγωδία: Σκοτώθηκε Έλληνας διεθνής τερματοφύλακας του πόλο – Εξέπνευσε στο νοσοκομείο (Upd)

Τραγωδία: Σκοτώθηκε Έλληνας διεθνής τερματοφύλακας του πόλο – Εξέπνευσε στο νοσοκομείο (Upd)

(ενημέρωση 14:30 ) Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τερματοφύλακας του Ναυτικού Ομίλου Χίου ήταν συνοδηγός στο αυτοκίνητο φίλου του. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα και ενώ βρίσκονταν επί της λεωφόρου Ποσειδώνος, στο ρεύμα προς Γλυφάδα, άκουσαν έναν περίεργο θόρυβο. Ο οδηγός σταμάτησε στην αριστερή λωρίδα και ο πολίστας κατέβηκε για να δει αν το όχημα είχε κάποια βλάβη.

Τότε, διερχόμενο αυτοκίνητο που κινούταν με μεγάλη ταχύτητα, έπεσε πάνω τους και παρέσυρε τον Αδαμάντιο Μαντή. Ο 21χρονος πολίστας διακομίστηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο και υπέκυψε στα τραύματα του, το πρωί της Κυριακής.

Ο φίλος του, καθώς και ο οδηγός του διερχόμενου αυτοκινήτου, τραυματίστηκαν ελαφρά.

Η ανακοίνωση της ΚΟΕ για τον πολίστα

Η κολυμβητική ομοσπονδία (ΚΟΕ) εξέδωσε ανακοίνωση για τον θάνατο του πολίστα, ο οποίος στην καριέρα του είχε αγωνιστεί στην Γλυφάδα, τον Πανιώνιο, το Παλαιό Φάληρο, τον Υδραϊκό, καθώς και σε όλα τα τμήματα υποδομών των εθνικών ομάδων.

“Θρήνος. Μεγάλη απώλεια για τον ελληνικό αθλητισμό και την ελληνική υδατοσφαίριση. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 21 ετών ο Αδαμάντιος Μαντής τερματοφύλακας του Ναυτικού Ομίλου Χίου”, αναφέρει μεταξύ άλλων.

Ένα νέο παιδί χάθηκε, τόσο γρήγορα, τόσο άσχημα. Ας αναπαυθεί η ψυχή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην καριέρα του είχε υπηρετήσει την Γλυφάδα, τον Πανιώνιο, το Παλαιό Φάληρο, τον Υδραϊκό, ενώ είχε αγωνιστεί σε όλα τα τμήματα υποδομών των εθνικών ομάδων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.