ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Σ.Τσιτσιπάς: Νίκησε τον «κακό» του δαίμονα Ν.Μεντβέντεφ στο ATP Finals

Σ.Τσιτσιπάς: Νίκησε τον «κακό» του δαίμονα Ν.Μεντβέντεφ στο ATP Finals

Μία από τις μεγαλύτερες νίκες στην καριέρα του πέτυχε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Επιτέλους, τα κατάφερε! Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά από 5 σερί ήττες από τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ, έσπασε την κατάρα και πέτυχε μια σπουδαία νίκη απέναντι στον Ρώσο.

Ο Ελληνας πρωταθλητής επικράτησε με 2-0 σετ (7-6 [5], 6-4) του πιο φορμαρισμένου τενίστα στον κόσμο και μπήκε με το δεξί στα ATP Finals, που διεξάγονται στο Λονδίνο.

Επισημοποιείται το διαζύγιο Πεδουλάκη – Παναθηναϊκού

Μια σπουδαία εμφάνιση από τον 21χρονο τενίστα, που κυριάρχησε στο κορτ και κατάφερε να κερδίσει για πρώτη φορά στην καριέρα του τον Ρώσο, Νο. 4 στην παγκόσμια κατάταξη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μια ιστορική νίκη για τον «Τσιτσιφάστ», καθώς έγινε ο πρώτος Έλληνας που κατάφερε να πετύχει νίκη στα ATP Finals. Μια νίκη, που του δίνει το πάνω χέρι για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, που διεξάγεται στο Λονδίνο. Υπενθυμίζουμε ότι το βράδυ θα διεξαχθεί ο άλλος αγώνας του γκρουπ ανάμεσα στον Ναδάλ και τον Ζβέρεφ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.