ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ρ.Ναδάλ – Σ.Τσιτσιπάς: «Λύγισε» στο τέλος ο Έλληνας τενίστας (2 – 1)

Ρ.Ναδάλ – Σ.Τσιτσιπάς: «Λύγισε» στο τέλος ο Έλληνας τενίστας (2 – 1)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν τα κατάφερε κόντρα στο Νο1 του κόσμου, τον Ράφα Ναδάλ και ηττήθηκε με 2-1 σετ.

Προηγήθηκε στον αγώνα ο Έλληνας τενίστας, αλλά “λύγισε” στη συνέχεια από την κούραση και έχασε στις λεπτομέρειες το ματς.

Έχασε έτσι την ευκαιρία να εξασφαλίσει την πρώτη θέση, αλλά προκρίθηκε κανονικά στην επόμενη φάση. Περιμένει πλέον το αποτέλεσμα στο Μεντβέντεφ – Ζβέρεφ για να μάθει τη θέση του και τον αντίπαλό του.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν εξαιρετικός και κόντρα στο Νο1 του κόσμου και θρύλο του αθλήματος, Ράφα Ναδάλ, αλλά παρότι προηγήθηκε στον αγώνα, ηττήθηκε τελικά με 2-1 σετ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά από σχεδόν τρεις ώρες αγώνα, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, δεν άντεξε στην… αντεπίθεση του Ισπανού και χάνοντας 6-4, 7-5 τα δύο τελευταία σετ, γνώρισε την ήττα. Παρόλα αυτά, προκρίθηκε στα ημιτελικά του ATP Finals.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.