ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

To δημόσιο «ευχαριστώ» του Στέφανου Τσιτσιπά στον Κυριάκο Μητσοτάκη – «Μακρύς ο δρόμος μου με καλή παρέα» (φωτο)

To δημόσιο «ευχαριστώ» του Στέφανου Τσιτσιπά στον Κυριάκο Μητσοτάκη – «Μακρύς ο δρόμος μου με καλή παρέα» (φωτο)

Στην παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στον νικηφόρο του αγώνα κόντρα στον Ρότζερ Φέντερερ που τον έφερε στον τελικό των ATP Finals αναφέρθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς με ανάρτησή του στο Instagram το μεσημέρι της Κυριακής.

«Ο δρόμος μου είναι μακρύς με καλή παρέα» έγραψε ο Έλληνας τενίστας στην ανάρτησή του με μια φωτογραφία του ίδιου και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

https://www.instagram.com/p/B49j65lgxfE/?utm_source=ig_embed

Ο πρωθυπουργός που παρακολούθησε μαζί με τη σύζυγό του, Μαρέβα, από τις κερκίδες του Ο2 του Λονδίνου τον αγώνα του Τσιτσιπά, είχε την ευκαιρία να τον συγχαρεί και ο ίδιος σε συνάντηση που είχαν στα αποδυτήρια μετά τον αγώνα με τον Φέντερερ.

«Πάμε παιχταρά», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον 21χρονο τενίστα με τον Στέφανο Τσιτσιπά να ρωτά το πρωθυπουργικό ζεύγος αν είχαν καλές θέσεις και την Μαρέβα Μητσοτάκη να τον ενημερώνει πως δεν έχει φωνάξει ξανά τόσο πολύ στη ζωή της και ότι τον αποκαλούσε συνεχώς «παιχταρά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πρωθυπουργός από τη μεριά του είπε στον Στέφανο ότι ήταν καταπληκτικτός ενώ συνεχάρη και τον πατέρα, και προπονητή του, Απόστολο Τσιτσιπά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.