ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Στ.Τσιτσιπάς: «Είναι μοναδικό το να έχω έναν τέτοιο “στρατό” να με στηρίζει» (βίντεο)

Στ.Τσιτσιπάς: «Είναι μοναδικό το να έχω έναν τέτοιο “στρατό” να με στηρίζει» (βίντεο)

Ένα ξεχωριστό «ευχαριστώ» επιφύλαξε ο Στέφανος Τσιτσιπάς προς όλους όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής στο Ο2 του Λονδίνου για να τον στηρίξουν στον τελικό των ATP Finals απέναντι στον Ντόμινικ Τιμ κρατώντας μια ελληνική σημαία.

«Είναι μοναδικό το να έχω έναν τέτοιο “στρατό” να με στηρίζει ενώ βρίσκομαι στο κορτ. Μου δίνουν τόση ενέργεια. Μου δίνουν την δύναμη της πίστης ότι μπορώ να πετύχω όλα όσα θέλω στο κορτ. Μου δίνουν κίνητρο. Μου δίνουν τόση ενέργεια και το λατρεύω αυτό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω κάθε έναν ξεχωριστά από όλους όσους με στήριξαν σήμερα με ελληνικές σημαίες. Με έκαναν να νιώσω σαν το σπίτι μου» δήλωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά τη νίκη του κόντρα στον Τιμ.

Μιλώντας για τα συναισθήματα του μετά την μεγάλη νίκη του που υπενθύμισε σε όλους ότι είναι το next best thing του παγκόσμιου τένις, ο Στέφανος Τσιτσιπάς είπε ότι «αρχικά ήμουν ενθουσιασμένος που θα βιώνα την εμπειρία των Nitto ATP Finals. Για μένα ήταν ήδη μια μεγάλη υπόθεση. Τώρα που είμαι πρωταθλητής, δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω. Ειλικρινά δεν νιώθω τίποτα γιατί με κατακλύζουν τόσα συναισθήματα».

Θυμήθηκε, δε, ότι κάποτε παρακολουθούσε από την τηλεόραση τη διοργάνωση και σκεφτόταν ότι «αυτοί έχουν κάνει μια τρελή χρονιά για να παίζουν εδώ». «Και τώρα είμαι στη θέση του πρωταθλητή και αυτό είναι φανταστικό» πρόσθεσε ο Τσιτσιπάς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσον αφορά τους επόμενους στόχους του είπε ότι «πιστεύω ότι είμαι κοντά στο να κατακτήσω έναν τίτλο Grand Slam». «Ξέρω ότι αυτά είναι μεγάλα λόγια αλλά πιστεύω ότι ανήκω σε αυτή την κατηγορία. Παλεύω απέναντι στους καλύτερους παίχτες του κόσμου και η προσπάθεια που βάζω καθημερινά αξίζει να έχει ένα τέτοιο αποτέλεσμα» κατέληξε ο Έλληνας πρωταθλητής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.