ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Volley League: Κόκκινο «βάφτηκε» το ντέρμπι 3 – 2 σετ ο ΟΣΦΠ τον ΠΑΟ

Volley League: Κόκκινο «βάφτηκε» το ντέρμπι 3 – 2 σετ ο ΟΣΦΠ τον ΠΑΟ

Σε μια εξαιρετική ατμόσφαιρα από 1.000 φιλάθλους του Παναθηναϊκού ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-2 σετ των «πρασίνων» για την Volley League

Στο μεγάλο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Α1 που έγινε στο Μαρούσι, οι «ερυθρόλευκοι», αν και βρέθηκαν πίσω στα σετ με 2-1, τελικά κατάφεραν να ισοφαρίσουν και στο τάι μπρέικ να πανηγυρίσουν μία μεγάλη νίκη με 3-2, χάρις στην οποία απολαμβάνουν από σήμερα (15/12) τη μοναξιά της κορυφής.

Οι «πράσινοι» πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις, αλλά στο κρίσιμο τέταρτο σετ κι ενώ το σκορ ήταν 23-23 έχασαν δύο συνεχόμενους πόντους και μετά το 2-2 φάνηκαν να μην έχουν άλλες δυνάμεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.