ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Australian Open: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε με 3-0 σετ τον Ιταλό Σαλβατόρε Καρούζο

Australian Open: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε με 3-0 σετ τον Ιταλό Σαλβατόρε Καρούζο

Χωρίς να αφήσει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης στον αντίπαλό του, ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπήκε με το δεξί στο Australian Open και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του φημισμένου Grand Slam.

Ο Έλληνας τενίστας ήταν καταιγιστικός στην πρεμιέρα του στο Οπεν της Αυστραλίας, νίκησε 3-0 σετ (6-0, 6-2, 6-3) τον Ιταλό Σαλβατόρε Καρούζο σε λιγότερο από δύο ώρες και πέρασε πολύ εύκολα στους «64» του τουρνουά. Εκεί θα αντιμετωπίσει ένα εκ των Philipp Kohlschreiber (Γερμανία) και Marcos Giron (ΗΠΑ), μεθαύριο Τετάρτη, με στόχο την πρόκριση στους «32» του Australian Open.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν εκπληκτικός στο πρώτο σετ, το οποίο κέρδισε χωρίς να χάσει ούτε ένα γκέιμ, κάνοντας τρία μπρέικ στο σερβίς του Καρούζο! Εξίσου δυνατά όμως μπήκε και στο δεύτερο σετ, υπό τις επευφημίες πολλών Ελλήνων που ήταν στις εξέδρες, και κάνοντας δύο μπρέικ στο σερβίς του Ιταλού τενίστα έφτασε στο 6-2 και στην κατάκτηση του δεύτερου σετ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο τρίτο σετ η εικόνα δεν άλλαξε ιδιαίτερα, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να κάνει ξανά μπρέικ στον Καρούζο ενώ το σκορ ήταν 2-1 υπέρ του Έλληνα τενίστα. Από κει και πέρα, οι δύο τενίστες κράτησαν τα σερβίς τους και έτσι ο Στέφανος Τσιτσιπάς έφτασε στην κατάκτηση και του τρίτου σετ με 6-3 και στη νίκη-πρόκριση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.