ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μαρία Σάκκαρη: «Μπορώ να κερδίσω το τουρνουά – Πιστεύω στον εαυτό μου»

Μαρία Σάκκαρη: «Μπορώ να κερδίσω το τουρνουά – Πιστεύω στον εαυτό μου»

Θρίαμβος της Μαρία Σάκκαρη, η οποία νίκησε 6-4, 6-4 την 24χρονη Αμερικανίδα, Μάντισον Κις (Νο 11 στον κόσμο), μετά από μία ώρα και 15 λεπτά και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα της, στον 4ο γύρο του Australian Open, αλλά και ενός μεγάλου τουρνουά. Μάλιστα η 24χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια, Νο 23 της παγκόσμιας κατάταξης, δήλωσε πως μπορεί να κατακτήσει το τρόπαιο του φημισμένου τουρνουά της Μελβούρνης:

«Πραγματικά πιστεύω πως μπορώ να πάρω το τουρνουά, αλλιώς δεν θα ήμουν εδώ! Αυτό το πράγμα το κάνω γιατί το αγαπώ και αν δεν πίστευα σε μένα, θα είχα σταματήσει πολύ νωρίτερα και παίζω πραγματικά γιατί πιστεύω πως μπορώ να κερδίσω το τουρνουά. Αυτό θα συνεχίσω να κάνω και όπου με πάει», δήλωσε η Σάκκαρη και συμπλήρωσε για την πρόκριση της, για πρώτη φορά στον 4ο γύρο ενός Grand Slam.

Η 24χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια, Νο 23 της παγκόσμιας κατάταξης, έχει αγωνιστεί στον τρίτο γύρο και των τεσσάρων Grand Slam, όμως μέχρι σήμερα δεν είχε καταφέρει ποτέ να προκριθεί στον 4ο γύρο ενός Major τουρνουά.

Σε όλη την διάρκεια του αγώνα η Σάκκαρη είχε την συμπαράσταση εκατοντάδων Ελλήνων φιλάθλων που είχαν δημιουργήσει εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στη Margaret Court Arena.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είμαι πολύ χαρούμενη που κατάφερα να προκριθώ στον 4ο γύρο ενός Grand Slam. Είναι μια σπουδαία ημέρα για εμένα. Ευχαριστώ όλους τους Έλληνες που ήρθαν εδώ. Όχι μόνο τους Έλληνες, όσους ήρθαν και με υποστήριξαν», είπε η Σάκκαρη μετά τον αγώνα. «Με την Κβίτοβα, θα είναι εξαιρετικά δύσκολο ματς. Έχουμε παίξει μερικές φορές. Θέλω να διασκεδάσω σήμερα τη νίκη μου και θα σκεφτώ αργότερα αυτό το ματς».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.