ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Στέφανος Τσιτσιπάς: Κανένας κόκκινος συναγερμός – Eίμαι στο σωστό δρόμο

Στέφανος Τσιτσιπάς: Κανένας κόκκινος συναγερμός – Eίμαι στο σωστό δρόμο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε με 3-0 από τον Μίλος Ράονιτς και αποκλείστηκε νωρίς από τη συνέχεια του Australian Open 2020.

Μετά τη λήξη του παιχνιδιού ο νεαρός πρωταθλητής μίλησε για το παιχνίδι με τον Ράονιτς και τη ζωή μετά την διοργάνωση.

O Έλληνας τενίστας είπε αρχικά: «Νομίζω είμαι στο σωστό δρόμο, έχω βελτιώσει πολλά πράγματα. Θα βάλω σαν προτεραιότητα να κρατήσω αυτό που έχω και να το εξελίξω όσο περνάει ο χρόνος.

Αυτή τη στιγμή έχω καταφέρει κάποια καλά πράγματα και θέλω να τα κρατήσω και μέρα με τη μέρα να τα βελτιώνω λίγο. Να μην πάω κατευθείαν στο φουλ, να μη χτυπήσω κόκκινο συναγερμό, γιατί αυτό ήταν που με έκανε να έχω κάποια σκαμπανεβάσματα πέρσι στα μέσα της χρονιάς. Θέλω να έχω μια ισορροπία στα αποτελέσματά μου, στο μυαλό μου και στην εγκεφαλική μου υγεία».

Όσο αφορά το παιχνίδι του Καναδού αλλά και την δική του αντίδραση υπογράμμισε: «Είναι πολύ δύσκολο. Έπαιζε με το forehand του σε όλο το γήπεδο και δεν ξέρεις που πρέπει να σταθείς ακριβώς, επειδή οι μπάλες είναι πολύ γρήγορες.

Μου θύμισε το ματς που είχα με τον Κύργιο δυο εβδομάδες πριν στο Μπρίσμπεϊν. Δεν υπήρχε πολύ δράση στη baseline, περισσότερο από το σερβίς. Ένιωσα πως τα αντανακλαστικά μου στο σερβίς του δεν ήταν εκεί, ήμουν αργός, ήταν περίεργο παιχνίδι γενικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ένα χτύπημα μπορεί να κάνει τη δουλειά όλη την ώρα. Δεν μπορείς να κάνεις πολλά, σ’ αυτή την περίπτωση είναι το σερβίς, άσοι στο “Τ”, άσοι διαγώνια, άσοι στη γραμμή, ήταν τόσο ακριβές το σερβίς. Είναι ικανότητα. Δεν λέω πως δεν αξίζει αυτούς τους πόντους. Απλά κάποιες φορές μπορεί να γίνει μονότονο, αυτή είναι η πιο κατάλληλη λέξη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.