Νεαρός αθλητής τραυματίστηκε στα γεννητικά όργανα – Σοκάρει ο τραυματισμός του (βίντεο)

Νεαρός αθλητής τραυματίστηκε στα γεννητικά όργανα – Σοκάρει ο τραυματισμός του (βίντεο)

Ένα σοκαριστικό ατύχημα είχα αθλητής στο άλμα επί κοντώ. Ο νεαρός αθλητής τραυματίστηκε στα γεννητικά του όργανα και μάλιστα αναγκάστηκε να υποβληθεί σε 18 ράμματα.

Ο Ζακ ΜακΒόρτερ, φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Brigham Young, έκανε την καθιερωμένη του προπόνησή του στο άλμα επί κοντώ. Ωστόσο, η εξέλιξη των πραγμάτων δεν ήταν η αναμενόμενη για τον νεαρό αθλητή.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, που ανάρτησε ο ίδιος στο TikTok και έχει συγκεντρώσει πάνω από 16 εκατομμύρια προβολές, ο αθλητής τρέχει στο διάδρομο και τοποθετεί το κοντάρι του στο σημάδι που έχει βάλει για να κάνει το άλμα, όμως καθώς στρίβει το σώμα του για να περάσει πάνω από τον πήχυ, το κοντάρι τον χτυπά στα γεννητικά του όργανα τραυματίζοντας τον σοβαρά.

Μάλιστα, ο πατέρας και προπονητής του τον μετέφερε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου και υποβλήθηκε σε 18 ράμματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.