ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Στην Ντόχα η Σάκκαρη – Παίζει κόντρα στην Γκέργκες στον πρώτο γύρο

Στην Ντόχα η Σάκκαρη – Παίζει κόντρα στην Γκέργκες στον πρώτο γύρο

Στον πρώτο γύρο του τουρνουά της Ντόχα θα αγωνιστεί η Μαρία Σάκκαρη.

Μετά τον πρόωρο αποκλεισμό της στο Ντουμπάι, η Ελληνίδα τενίστρια θέλει να επιστρέψει στις νίκες, αλλά θα έχει δύσκολο έργο στον πρώτο γύρο του τουρνουά στην πρωτεύουσα του Κατάρ. Η αντίπαλός της θα είναι η Τζούλια Γκέργκες από την Γερμανία, μία τενίστρια την οποία έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν τέσσερις φορές και έχει ηττηθεί τις τρεις.

Η Γκέργκες βρίσκεται στο Νο36 της παγκόσμιας κατάταξης (στο Νο20 η Σάκκαρη) και πρόκειται για μια έμπειρη τενίστρια. Η 31χρονη Γερμανίδα μάλιστα, έχει κερδίσει τρεις σερί φορές την Σάκκαρη, με τελευταία πριν ένα χρόνο ακριβώς, στο τουρνουά της Αγίας Πετρούπολης. Αξιοσημείωτο πως όλες οι αναμετρήσεις τους, όπως και η σημερινή (στις 14:30 έχει προγραμματιστεί) έχουν γίνει στον πρώτο γύρο των τουρνουά που τέθηκαν αντιμέτωπες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η νικήτρια θα παίξει στον δεύτερο γύρο με την νικήτρια του ζευγαριού Ντόι – Μαρτίνκοβα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.