ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Κατά τον δαίμονα εαυτού: Ο «βασιλιάς των τσιγγάνων» που έγινε μύθος των ρινγκ

Κατά τον δαίμονα εαυτού: Ο «βασιλιάς των τσιγγάνων» που έγινε μύθος των ρινγκ

Ένας θρίαμβος της υπομονής, της μεθοδικότητας αλλά και της υπερβολής

Παραμονές της ρεβάνς του Φιούρι με τον Γουάιλντερ, οι φήμες έλεγαν πως ο Βρετανός πυγμάχος θα δοκίμαζε να φορέσει ξανά την ζώνη του παγκόσμιου πρωταθλητή, ακολουθώντας μια εντελώς διαφορετική τακτική σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα τους, σχεδόν ένα χρόνο πριν.

Το πλάνο προέβλεπε επίθεση από τον πρώτο γύρο. Με στόχο είτε το γρήγορο νοκ άουτ, είτε το να κουράσει τόσο πολύ τον αντίπαλό του και να τον φθείρει από τα χτυπήματα ώστε να τον αποτελειώσει σχετικά σύντομα. Σημαντική λεπτομέρεια: Ο Γουάιλντερ δεν είχε βρεθεί ποτέ με την πλάτη στο καναβάτσο σε καμία από τις προηγούμενες 43 μάχες που είχε δώσει, έχοντας 42 νίκες (τις 41 με νοκ άουτ) και μόλις μία ισοπαλία, αυτή απέναντι στον Φιούρι την προηγούμενη φορά που είχαν συναντηθεί στο ρινγκ…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε περισσότερα στο menshouse.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.