Στέφανος Τσιτσιπάς: «Φέτος θα παίξω σε λιγότερα τουρνουά για να μην ”καώ”»

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Φέτος θα παίξω σε λιγότερα τουρνουά για να μην ”καώ”»

Μετά τη νίκη του επί του Λέναρντ Στρουφ στη συνέντευξη Τύπου, ο Στέφανος Τσιτσιπάς τόνισε πως φέτος θα παίξει σε λιγότερα τουρνουά για να μη… καεί.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είχα κάποια προβλήματα στο παιχνίδι μου σήμερα, όπως με τις επιστροφές. Είμαι όμως περήφανος γιατί πάλεψα σκληρά και έπαιξα με την προσοχή και την προσήλωση που έπρεπε. Όταν έκανα το break στο τρίτο σετ, ήξερα ότι αυτή είναι η στιγμή μου για να κλείσω το ματς και το έκανα τέλεια.

Αισθάνθηκα αρκετή κούραση και σήμερα, δεν μπορούσα να πιέσω τον εαυτό μου και αυτό είναι σημάδι εξάντλησης. Δεν θα ήταν δικαιολογία αν έχανα το ματς, όμως είμαι κουρασμένος. Θα έπρεπε να έχω διαχειριστεί καλύτερα αυτόν τον τομέα. Πρέπει να είμαι έτοιμος σε κάθε ματς. Πέρσι είχα ”καεί” από τους πολλούς αγώνες και τα τουρνουά. Φέτος προσπαθώ να διαχειριστώ τα τουρνουά που παίζω ώστε να μην φτάσω στην ίδια κατάσταση. Φτάνεις σε ένα σημείο που δεν μπορείς να αντέξεις άλλο σωματικά και έτσι χάνεις και τη συγκέντρωσή σου, δεν βλέπεις τίποτα καθαρά και κάνεις λάθη που δεν έκανες διαφορετικά. Τον τελευταίο χρόνο δεν είχα τέτοια φαινόμενα. Τα πράγματα πάνε καλά για μένα τώρα. Φέτος έχω γενικά διαφορετικό πρόγραμμα σε σχέση με πέρσι. Θα αφοσιωθώ σε 500άρια, Masters και Grand Slams και όχι τόσο στα 250άρια τουρνουά, παρότι έχω κάποια να παίξω.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έχω ένα πρόβλημα και στο πόδι μου. Αισθάνομαι έναν πόνο στο μεγάλο δάχτυλο και όποτε γλιστράω ορισμένες φορές το αισθάνομαι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.