ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

O Στέφανος Τσιτσιπάς διεκδικεί ακόμα ένα τρόπαιο κόντρα στον Τζόκοβιτς

O Στέφανος Τσιτσιπάς διεκδικεί ακόμα ένα τρόπαιο κόντρα στον Τζόκοβιτς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς διεκδικεί σήμερα ακόμα ένα τρόπαιο, αυτή τη φορά κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Συγκεκριμένα, σήμερα στις 17.00 (Cosmote Sport 6) ο Ελληνας αθλητής θα επιχειρήσει να σταματήσει τον Σέρβο που βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση και να κατακτήσει για πρώτη φορά τίτλο της κατηγορίας ATP 500.

Το έργο του 22χρονου Ελληνας μόνο εύκολο δεν είναι καθώς ο Τζόκοβιτς τρέχει φέτος σερί 17-0, έχοντας κερδίσει το ATP Cup με τη Σερβία και το Australian Open, ενώ συνολικά μετράει 20 διαδοχικές νίκες από το Davis Cup τον Νοέμβριο. Από την άλλη, ο Τσιτσιπάς έχει φτιάξει και εκείνη το δικό του μικρό σερί αφού έχει κερδίσει τους οκτώ τελευταίους αγώνες του και θα παίξει στον δεύτερο συνεχόμενο τελικό του, μετά τον θρίαμβό του την περασμένη Κυριακή στη Μασσαλία.

Κόντρα στον Σέρβο πρωταθλητή, ο Τσιτσιπάς έχει καλή παράδοση. Σε τέσσερις αναμετρήσεις έχει δύο νίκες, έχοντας… πανηγυρίσει και τις δύο φορές που έχουν συναντηθεί σε outdoor σκληρή επιφάνεια (Τορόντο 2018, Σανγκάη 2019).

Στον τελικό του Ντουμπάι και το 2019 ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πέρυσι ο Τσιτσιπάς είχε παίξει στον τελικό του Ντουμπάι με τον Ρότζερ Φέντερερ και φέτος αντιμετωπίζει ακόμα έναν μεγάλο αντίπαλο. Οπως και αν δημιουργηθεί η κατάσταση, το γεγονός ότι ο Τσιτσιπάς θα παίξει σήμερα τον δεύτερο διαδοχικό του τελικό, δείχνει τι θα πρέπει να περιμένουμε πολλά φέτος από εκείνον.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.