Στέφανος Τσιτσιπάς σε επικριτές του: «Όποτε ταξιδεύω παίρνω όλα τα απαραίτητα μέτρα» (φώτο)

Στέφανος Τσιτσιπάς σε επικριτές του: «Όποτε ταξιδεύω παίρνω όλα τα απαραίτητα μέτρα» (φώτο)

Ποικίλα σχόλια προκάλεσε στα social media το ταξίδι που έκανε από τη Νέα Υόρκη στο Λονδίνο ο Στέφανος Τσιτσιπάς, την ώρα που όλος ο πλανήτης είναι σχεδόν σε καραντίνα λόγω του κορωνοϊού.

Ο Έλληνας τενίστας εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία τονίζει πως πρώτη προτεραιότητα είναι η υγεία και πως δεν παύει να αντιμετωπίζει την κατάσταση πολύ σοβαρά.

Ο Τσιτσιπάς σημείωσε πως ως επαγγελματίας αθλητής χρειάζεται να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση και να περνάει χρόνο έξω από το σπίτι.

Όμως, φροντίζει να προσέχει όσο περισσότερο μπορεί, να μένει όσο περισσότερο γίνεται στο σπίτι και να προσέχει την υγεία του ίδιου και των γύρω του, αντιμετωπίζοντας την κατάσταση με μεγάλη σοβαρότητα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Τελευταία βλέπω πολλά σχόλια και ανησυχίες για την υγεία μου και την ασφάλεια, εξαιτίας των ταξιδιών μου τις τελευταίες εβδομάδες. Θέλω όλοι να ξέρετε πως η υγεία μου είναι η πρώτη μου προτεραιότητα, γι’ αυτό προσπαθώ να μένω στο σπίτι όσο το δυνατόν περισσότερο και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι όποτε ταξιδεύω παίρνω όλα τα απαραίτητα μέτρα για να μείνω ασφαλής και να περιορίσω τον κίνδυνο με την κοινωνική αποστασιοποίηση, όσο περισσότερο μπορώ.

Ωστόσο, ως αθλητής, το να είμαι ενεργός με όποιο τρόπο μπορώ είναι επίσης σημαντικό για μένα. Υπάρχουν κάποιες στιγμές μέσα στη μέρα που χρειάζεται να βγαίνω έξω για να προπονούμαι και να φροντίζω το σώμα μου με όση περισσότερη ασφάλεια μπορώ. Θέλω να ξέρετε πως το αντιμετωπίζω πολύ σοβαρά και πως ο κάθε άνθρωπος έχει ρόλο στην καταπολέμηση αυτού του ιού, ώστε να ξεπεράσουμε αυτή τη δύσκολη εποχή όσο πιο γρήγορα γίνεται. Να μείνετε όλοι ασφαλείς.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/StefTsitsipas/status/1240420584196124674

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.