ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Δεν είναι εμπόδιο η καραντίνα! Αθλητής έτρεξε 42 χλμ στο… μπαλκόνι του (βίντεο)

Δεν είναι εμπόδιο η καραντίνα! Αθλητής έτρεξε 42 χλμ στο… μπαλκόνι του (βίντεο)

Ένας αθλητής στη Γαλλία έτρεξε 42,2 χιλιόμετρα σε ένα μπαλκόνι μόλις 7 μέτρων, δείχνοντας ότι μπορεί κανείς να κάνει τα… πάντα και στο σπίτι του, την περίοδο του κορωνοϊού.

Ο Elisha Nochomovitz χρειάστηκε 6 ώρες και 48 λεπτά για να ολοκληρώσει τον μαραθώνιό του στη βεράντα ενός διαμερίσματος στην Τουλούζη, σε μία διαδρομή με καθόλου… ατμόσφαιρα όπως είπε και ο ίδιος στο Associated Press.

«Ήταν μια τρελή πρόκληση με λίγο χιούμορ, για να κάνω λιγότερο δραματική την κατάσταση περιορισμού», σχολίασε επίσης για το επίτευγμά του, το οποίο φοβήθηκε ότι θα εκνεύριζε τους γείτονές του από τη φασαρία, αλλά όλοι έδειξαν κατανόηση και στο τέλος τα κατάφερε.

https://twitter.com/kickjumpersup/status/1240375412015972353

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.