ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Λ.Πετρούνιας για Ολυμπιακούς Αγώνες: «Είχα την ελπίδα να γίνουν ως σημάδι επιστροφής στην κανονικότητα»

Λ.Πετρούνιας για Ολυμπιακούς Αγώνες: «Είχα την ελπίδα να γίνουν ως σημάδι επιστροφής στην κανονικότητα»

Ο Λευτέρης Πετρούνιας, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικών του δηλώσεων τόνισε πως η προστασία των αθλητών και των φιλάθλων προέχει έναντι της διεξαγωγής των Ολυμπιακών Αγώνων.

Συγκεκριμένα, ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Ρίο υπογράμμισε πως ενώ ήταν κοντά στο Τόκιο, τώρα θα κάνει εκ νέου την προετοιμασία του και ελπίζει να μπορέσει να επιστρέψει στους Αγώνες ως παγκόσμιος πρωταθλητής.

«Κατ’ αρχάς θέλω να πω ότι είναι πολύ λυπηρό, για εμάς τους αθλητές και τον κόσμο, που αναβλήθηκαν, κυρίως για όσα πρεσβεύουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Περιμέναμε και πιστεύαμε κάποιοι αθλητές ότι θα γίνουν, αν και πρώτα προέχει η υγεία και η ασφάλεια των αθλητών και του κόσμο, ως ένα σημάδι για την επιστροφή στην κανονικότητα και την επόμενη μέρα.

Είχα μία μικρή ελπίδα ότι όλο αυτό θα πάει καλύτερα, αλλά σίγουρα ορθά έπραξε ο κ. Μπαχ, αφού η έξαρση δεν είναι ελεγχόμενη και ελπίζουμε σύντομα αυτό να συμβεί», ανέφερε ο Έλληνας πρωταθλητής στους κρίκους.

«Θέλω να πιστεύω και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα γίνει ξανά η πρόκριση από την αρχή. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες, μετά το Αζερμπαϊτζάν, ήμουν με το ένα πόδι στην πρόκριση ή περιμέναμε κάποιες ανακοινώσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τώρα θα γίνει νέο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και θα έχω περισσότερο χρόνο για να προετοιμαστώ, οπότε θέλω να πιστεύω ότι θα πάω πιο δυνατός και πιο έτοιμος και θα πάω στους Ολυμπιακούς Αγώνες ως Παγκόσμιος Πρωταθλητής με βλέψεις για ένα μετάλλιο», δήλωσε σε τηλεοπτικό σταθμό ο Έλληνας Ολυμπιονίκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.