ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Ο κορωνοϊός «χτύπησε» και το τένις – Θετικός στον ιό ο Τιάγκο Σέιμποθ Γουάιλντ (βίντεο)

Ο κορωνοϊός «χτύπησε» και το τένις – Θετικός στον ιό ο Τιάγκο Σέιμποθ Γουάιλντ (βίντεο)

Θετικός στον κορωνοϊό είναι ο Βραζιλιάνος επαγγελματίας τενίστας, Τιάγκο Σέιμποθ Γουάιλντ.

Ο 20χρονος, έκανε γνωστή την κατάσταση του με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δήλωσε πως έχει τεθεί σε καραντίνα.

«Γεια σας παιδιά. Απλά ήθελα να σας ενημερώσω πως έχω προσβληθεί από τον COVID-19, αλλά έχω θέσει τον εαυτό μου σε καραντίνα εδώ και μια εβδομάδα. Προσέχω τον εαυτό μου και ακολουθώ τις οδηγίες των γιατρών μου. Αυτό, είναι ένα καμπανάκι προς όλους εσάς για να μείνετε σπίτια σας και να προσέχετε τους ανθρώπους που σας αγαπάνε. Έτσι θα βοηθήσετε για να μην εξαπλωθεί ακόμη περισσότερο αυτός ο ιός», ανέφερε.

Ο Τιάγκο Σέιμποθ Γουάιλντ είναι νούμερο 114 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ και θα αργήσει πολύ να ξανά πιάσει ρακέτα για να παίξει το αγαπημένο του άθλημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Άλλωστε, η ATP και η WTA λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού αποφάσισαν να παρατείνουν περισσότερο το λουκέτο στα γήπεδα του τένις και η επιστροφή ανακοινώθηκε τον Ιούνιο.
https://twitter.com/thiagoswild/status/1242652502295810048

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.