Σ. Τσιτσιπάς: Έγινε… «Μάστερ “Στεφ”»! (βίντεο)

Σ. Τσιτσιπάς: Έγινε… «Μάστερ “Στεφ”»! (βίντεο)

Ο κορωνοϊός έχει οδηγήσει αρκετούς αθλητές στο να ψάχνουν τρόπους για να γεμίσουν το χρόνο τους, καθώς βρίσκονται σε καραντίνα, ένας απ’ αυτούς είναι και ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς περνάει την καραντίνα του στο Μόντε Κάρλο και πρόσφατα έδωσε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της παγκόσμιας ομοσπονδίας τένις (ITF) και αποκάλυψε πως λόγω καραντίνας προσπάθησε να μαγειρέψει τις πρώτες μέρες, αλλά τώρα έχει βαρεθεί.

Πάντως, στο τελευταίο βίντεο που ανέβασε στα social media του έδειξε πως μαγειρεύει και έγινε αντί για Μάστερ Σεφ σε Μάστερ Στεφ.

Ο Έλληνας πρωταθλητής δήλωσε πως τις περισσότερες φορές παίρνει φαγητό από εστιατόρια, όμως, προσπάθησε να μαγειρέψει ραβιόλι με σάλτσα ντομάτας και έδειξε το ψυγείο του που είχε ένα καφάσι φράουλες.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αυτή την περίοδο εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού κάνει προπόνηση μια φορά τη μέρα και είναι περισσότερο γυμναστική και προσπαθεί να βγει για ένα τρέξιμο , χωρίς να σηκώνει πολλά βάρη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/StefTsitsipas/status/1245834586384457733

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.