ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Άλμα 5,61 μ. στον κήπο του σπιτιού του από τον Γάλλο επικοντιστή Λαβιλενί! (βίντεο)

Άλμα 5,61 μ. στον κήπο του σπιτιού του από τον Γάλλο επικοντιστή Λαβιλενί! (βίντεο)

Ο κορυφαίος επικοντιστής, Ρενό Λαβιλενί, βρήκε τρόπο να περάσει η ώρα στην καραντίνα, καθώς προσποιήθηκε ότι συμμετέχει σε διεθνές τουρνουά στον κήπο του σπιτιού του.

Προπόνηση και… χαβαλέ έκανε ταυτόχρονα ο Γάλλος Ολυμπιονίκης του επί κοντώ, Ρενό Λαβιλενί. Ο κάτοχος του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου και του ασημένιου σε αυτούς του Ρίο έγινε viral, μετά το video ου δημοσίευσε και τον δείχνει να περνάει τα 5,61 μ. στον κήπο του σπιτιού του.

“Ημέρα 20”, έγραψε πάνω από το βίντεο,αναφερόμενος στην καραντίνα, συνοδεύοντάς το από ένα σχόλιο που έγραφε “Τα πάντα είναι υπό έλεγχο! Τα δάκρυα χαράς στο πρόσωπό μου μετά από ένα 5,61 σήμερα κατά τη διάρκεια του διεθνούς αγώνα στο σπίτι”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνουμε ότι παρ’ όλο που το άλμα ήταν πολύ μικρότερο από τα 6,16 μέτρα που έφτασε το 2014 κάνοντας παγκόσμιο ρεκόρ, θα ήταν αρκετό για την όγδοη θέση παγκοσμίως το 2020.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.