ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Το ‘πε και το ‘κανε η Τζίνι Μπουσάρ: Θα βγει ραντεβού με φαν που δώρισε 1.200 δολάρια (φώτο)

Το ‘πε και το ‘κανε η Τζίνι Μπουσάρ: Θα βγει ραντεβού με φαν που δώρισε 1.200 δολάρια (φώτο)

Πριν από λίγες εβδομάδες η όμορφη τενίστρια, Τζίνι Μπουσάρ, δήλωνε μόνη και καλούσε τους φαν της να κάνουν δωρεές ώστε να βγουν μαζί της ραντεβού. ΄Όπερ και εγένετο και ένας τυχερός φαν που δώρισε 1.200 δολάρια θα έχει την ευκαιρία του.

Όλοι ζητούσαν ένα ραντεβού από την όμορφη τενίστρια από τον Καναδά η οποία δεν πάει πολύ καιρός (6 χρόνια) από τότε που έφτασε έως το Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης.

Η όμορφη Τζίνι Μπουσάρ κάνει τον δικό της αγώνα για να συγκεντρωθούν για να βοηθήσει το σύστημα υγείας για ν’ αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις του κορωνοϊού(covid-19).

Μαζί με την δημοσιογράφο Άλις ΛαΦορς αποφάσισαν το βράδυ του Σαββάτου (11/4) να κάνουν live εκπομπή στο instagram για να μαζέψουν χρήματα γι’ αυτό το σκοπό.

Η ανταπόκριση ήταν τεράστια. Πολλοί φαν της τενίστριας έστειλαν σ’ εκείνη καρδούλες και την καλούσαν σε ραντεβού αλλά η Άλις ζήτησε να γίνουν δωρεές για το σύστημα υγείας και ο πιο γαλαντόμος θα κέρδιζε μια συνάντηση με τον Μπουσάρ.

Ο πιο large ήταν ένας τύπος που έγραφε με το όνομα Μπομπ. Δήλωσε ερωτευμένος με την Τζίνι και πρόσφερε 1200 δολάρια! Εκείνη αποδέχτηκε την πρόκληση και έκανε και πλάκα και με το … χαρτί υγείας.

Ο Μπομπ κέρδισε την Τζίνι και τώρα μένει να μάθουμε πότε θα συναντηθούν. Εκεί θα εξηγήσει σ’ εκείνη γιατί τα κάνει όλα αυτα…

https://www.instagram.com/p/Bw7tX6UgOkl

https://www.instagram.com/p/B-xrSb1JEE0

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/B9nE8NDJe4z

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.