ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Στ.Τσιτσιπάς: «Θα δημιουργηθεί σύντομα ένα νέο αισιόδοξο μέλλον για όλους – Να μείνετε ασφαλείς»

Στ.Τσιτσιπάς: «Θα δημιουργηθεί σύντομα ένα νέο αισιόδοξο μέλλον για όλους – Να μείνετε ασφαλείς»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έδωσε μια εκτενή συνέντευξη στο επίσημο site της ATP Tour αναλύοντας τις σκέψεις του για όσα συμβαίνουν γύρω μας αυτές τις κοσμοϊστορικές στιγμές της πανδημίας του κορωνοϊού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Όλοι έχουμε δει ότι αυτή η πανδημία έχει οδηγήσει σε καραντίνα όλες τις χώρες του κόσμου. Πρέπει όλοι μας να ασχοληθούμε με αυτό το πρόβλημα. Το πιο σημαντικό, τώρα, είναι να πάρουμε όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις και να μείνουμε σπίτι.

Όλη αυτήν την περίοδο, έχω προσπαθήσει να συνεχίσω να μαθαίνω πράγματα και να εκπαιδεύομαι εκ νέου. Είναι μια «τρελή» περίοδος αλλά το έχω δει σαν μια ευκαιρία. Επειδή αυτή η κατάσταση θα κρατήσει πολύ καιρό, προσπαθώ να τη συνηθίσω. Γι’αυτό, ήρθε η ώρα να διευρύνω τις γνώσεις μου και να καλλιεργηθώ περαιτέρω!».

Και συνέχισε: «Ποτέ δεν ήμουν 100% εξαρτημένος από το τένις. Βεβαίως αυτή είναι η δουλειά μου αλλά πάντα είχα plan B και plan C τα οποία και μου δίνουν μεγάλη χαρά. Μπορεί να μην παίζω τένις τώρα, αλλά κάνω άλλα πράγματα! Πρωταρχικά, θέλω να εκπαιδεύω το μυαλό μου. Θέλω να μάθω μια καινούρια γλώσσα και να βελτιώσω τη μαγειρική μου! ‘Εχω εξελίξει πολύ το κανάλι που διαθέτω στο Instagram. Επίσης, «πειραματίζομαι» και με το κανάλι μου στο Youtube για να σας διασκεδάζω!».

Ενώ για την περίοδο της καραντίνας λόγω του κορωνοϊού είπε: «Eίναι μια παράξενη και δύσκολη περίοδος. Δεν έχω να κυνηγήσω κάποιον στόχο. Όλα είναι σε παύση αλλά προσπαθώ να απολαμβάνω κάθε μέρα! Ξυπνάω κάθε μέρα χαρούμενος γιατί δεν έχω ευθύνες. Μου λείπει βέβαια ο ανταγωνισμός αλλά προσπαθώ να δω τη θετική πλευρά. Βέβαια, μας λείπουν οι παρέες και οι φίλοι μας αλλά τώρα δεν είναι ο καιρός για αυτό. Ήξερα ότι είμαι κοινωνικός αλλά μόνο τώρα καταλαβαίνω πόσο μου λείπει η συναναστροφή με άλλους ανθρώπους. Έχω έρθει πιο κοντά με την οικογένειά μου όμως.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη Mouratoglou Tennis Academy, είμαστε φυσικά εσώκλειστοι αλλά ευτυχώς υπάρχουν μεγάλοι χώροι για βόλτα με πράσινο. Φυσικά, τον περισσότερο καιρό είμαι στο σπίτι και κάνω δουλειά στη φυσική κατάσταση. Είμαι εκ φύσεως εξωστρεφής και αυτό με ενοχλεί. Αλλά πρέπει να πάρουμε την όλη κατάσταση πολύ σοβαρά. Θα δημιουργηθεί σύντομα ένα νέο αισιόδοξο μέλλον για όλους! Να μείνετε ασφαλείς!».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.