ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ολυμπιακοί Αγώνες: Αν δε βρεθεί το εμβόλιο για τον κορωνοϊό ίσως να αναβληθούν και το 2021

Ολυμπιακοί Αγώνες: Αν δε βρεθεί το εμβόλιο για τον κορωνοϊό ίσως να αναβληθούν και το 2021

Μπορεί οι Ολυμπιακοί Αγώνες να μετατέθηκαν για το 2021 λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού που πλήττει τον πλανήτη, όμως η επιστημονική κοινότητα προειδοποιεί ότι η διεξαγωγή τους την επόμενη σεζόν ίσως εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από την ανακάλυψη εμβολίου για τον ιό.

Η πανδημία του κορωνοϊού οδήγησε στην αναβολή του κορυφαίου αθλητικού γεγονότος για έναν χρόνο, ωστόσο είναι αρκετοί αυτοί που πιστεύουν ότι χωρίς την ανακάλυψη του εμβολίου, οι Αγώνες δεν μπορούν να γίνουν ούτε το 2021.

Η καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου, Ντέβι Σρίνταρ, με δηλώσεις της στο BBC τονίζει ότι δεν είναι ρεαλιστικό να γίνουν οι Ολυμπιακοί και Παραολυμπιακοί Αγώνες το 2021 στο Τόκιο χωρίς να υπάρξει εμβόλιο.

Αντιθέτως, ο πρώην διευθυντής του Οργανισμού Υγείας της Αγγλίας θεωρεί ότι είναι πολύ νωρίς για να κάνουμε προβλέψεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν στις 23 Ιουλίου 2021.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.