ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ο Μάικ Τάισον προπονείται για επιστροφή στα ρινγκ: «Σαν τρία παιδιά να κλωτσούν τον πισινό μου»

Ο Μάικ Τάισον προπονείται για επιστροφή στα ρινγκ: «Σαν τρία παιδιά να κλωτσούν τον πισινό μου»

Ο Μάικ Τάισον επιστρέφει στα ρινγκ και το αποκάλυψε ο ίδιος στη διάρκεια ενός live Instagram με τον ράπερ Τ.Ι.

«Θέλω να πάω στο γυμναστήριο και να ξαναβρεθώ σε φόρμα, ώστε να μπορώ να κάνω τρεις ή τέσσερις γύρους για φιλανθρωπικούς και άλλους παρεμφερείς λόγους», ανέφερε ο 53χρονος Αμερικανός πυγμάχος, εξηγώντας τον λόγο που θα τον ωθούσε να επιστρέψει στους αγώνες.

Ο Τάισον αποκάλυψε στη συνέχεια ότι κάνει ήδη ασκήσεις σε στατικό ποδήλατο και διάδρομο, ασκήσεις με ελαφριά βάρη αλλά και προπόνηση πυγμαχίας.

«Αρχίζω να είμαι σε καλύτερη κατάσταση», ανέφερε αν και αναγνώρισε ότι το να φοράει τα γάντια του «ήταν δύσκολο», γιατί «πονάει» και το σώμα του δεν βρίσκεται στην κατάσταση που τον είχε φέρει στην κορυφή του κόσμου.

«Αισθάνομαι σαν τρία παιδιά να κλωτσούσαν το πισινό μου», είπε. Ωστόσο, επανέλαβε την επιθυμία του να βρεθεί στη φόρμα που θα του επιτρέψει να προσπαθήσει να μπει ξανά στο ρινγκ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θέλω να κάνω φιλανθρωπικούς αγώνες, να συγκεντρώσω χρήματα και να βοηθήσω άστεγους και ναρκομανείς, όπως εμένα», κατέληξε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.