ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τένις: Αρχίζει η οικονομική ενίσχυση των παικτών από την Παγκόσμια Ομοσπονδία ITF

Τένις: Αρχίζει η οικονομική ενίσχυση των παικτών από την Παγκόσμια Ομοσπονδία ITF

Όπως είναι γνωστό, το lockdown στο τένις έχει δημιουργήσει ένα αρκετά μεγάλο οικονομικό πρόβλημα στους επαγγελματίες παίκτες που λόγω της διακοπής των αγώνων δεν έχουν άλλο εισόδημα.

Έτσι, η Παγκόσμια Ομοσπονδία (ITF) κινητοποιήθηκε και ανακοίνωσε ότι θα μεγαλώσει την περίμετρο της ενίσχυσης και σκοπεύει να προσφέρει οικονομική βοήθεια και σε 400 ακόμα παίκτες και παίκτριες.

Η ομοσπονδία σε συνεργασία με την ATP, τη WTA και τα τέσσερα μεγάλα Γκραν Σλαμ έχει δημιουργήσει ένα ταμείο με σκοπό τη συγκέντρωση 6 εκατ.δολαρίων για τους παίκτες και τις παίκτριες που βρίσκονται από το Νο.101 έως το Νο.500 της παγκόσμιας κατάταξης των μονών, αλλά και εκείνους και εκείνες που βρίσκονται από το Νο.51 έως το Νο.175 στα διπλά.

Πάντως, η ITF δήλωσε πρόθυμη να ενισχύσει και τους παίκτες που είναι ακόμα χαμηλότερα στο ranking, από το 501 έως το 700.

Ήδη σύντομα πολλοί παίκτες και παίκτριες θα ενημερωθούν για το πόσα χρήματα θα πάρουν και τον τρόπο που θα γίνει αυτό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ, θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των παικτών αυτών 4.325 δολάρια, κατά την πρώτη φάση των πληρωμών, ενώ θα υπάρξει και δεύτερη φάση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.