ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κορωνοϊός: Πήγαν για εκτός έδρας αγώνα στις 23 Φεβρουαρίου και ακόμα… δεν έχουν επιστρέψει! (φώτο)

Κορωνοϊός: Πήγαν για εκτός έδρας αγώνα στις 23 Φεβρουαρίου και ακόμα… δεν έχουν επιστρέψει! (φώτο)

Μια ομάδα ράγμπι πήγε για εκτός έδρας αγώνα στην Αυστραλία, όμως εξαιτίας των απαγορεύσεων που υπήρχαν στις μετακινήσεις λόγω κορωνοϊού, ακόμα δεν έχει γυρίσει.

Μια επαγγελματική ομάδα ράγκμπι που ξεκίνησε για έναν εκτός έδρας αγώνα στις 23 Φεβρουαρίου, δεν κατάφερε ακόμη να φτάσει στο σπίτι της.

Η Manuma Samoa έφυγε από το νησί του Ειρηνικού για έναν εκτός έδρας αγώνα στο Περθ της Αυστραλίας, πριν από περίπου 100 ημέρες.

Αλλά στο δρόμο της επιστροφής τους αναγκάστηκαν να μείνουν στη Νέα Ζηλανδία λόγω της καραντίνας και στην συνέχεια η πατρίδα τους έκλεισε τα σύνορά της εντελώς.

Στο Όκλαντ, η ομάδα ζούσε σε μια εκκλησία για τρεις μήνες, με 20 παίκτες να μοιράζονται ένα δωμάτιο.

Παρόλο που επέστρεψαν τώρα στη Σαμόα, έχουν περάσει είναι σε καραντίνα δύο εβδομάδων και οι παίκτες δεν έχουν ακόμη δει τις οικογένειές τους.

«Όταν φτάσαμε στη Νέα Ζηλανδία ήταν καλοκαίρι», δήλωσε στο BBC ο αναλυτής βίντεο της ομάδας Hari Junior Narayan. «Όταν φύγαμε, ήταν χειμώνας».


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.