ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 0-3: «Πράσινος» σίφουνας σάρωσε τον «Δικέφαλο» – Τελικός μετά από 10 χρόνια για το «τριφύλλι»

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 0-3: «Πράσινος» σίφουνας σάρωσε τον «Δικέφαλο» – Τελικός μετά από 10 χρόνια για το «τριφύλλι»

O Παναθηναϊκός έδειξε την ανωτερότητά του απέναντι στον ΠΑΟΚ και επικράτησε εύκολα με 3-0 σετ και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό με τον Ολυμπιακό, μετά από 10 ολόκληρα χρόνια.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε μετά την ήττα του στο πρώτο ματς των δύο ομάδων να ανασυχταχθεί και να πάρει τις δύο νίκες που χρειαζόταν για να προκριθεί στους τελικούς δέκα χρόνια μετά. Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου ήταν και πάλι εξαιρετική στο μπλοκ, βρήκε πόντους από τους δύο ακραίους Τσάτσιτς και Ανδρεόπουλο χωρίς να είναι εντυπωσιακή στην γραμμή του σερβίς.

Ο ΠΑΟΚ από την άλλη στάθηκε πολύ καλά με βάση τις απουσίες που είχε. Ο Κώστας Δεληκώστας αναγκάστηκε να κάνει αλχημείες βάζοντας τον Αρμενάκη ακραίο ωστόσο τα πολλά λάθη δεν του επέτρεψαν να διεκδικήσει κάτι περισσότερο. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης μένει εκτός τελικών μετά από έξι χρόνια.

Το ματς:

Ο Κώστας Δεληκώστας ξεκίνησε το ματς με τον Αρμενάκη σε ρόλο ακραίου κερδίζοντας έτσι στο επιθετικό κομμάτι, με τους Εφραιμίδη και Στεφάνου να παίρνουν περισσότερα μέτρα στην υποδοχή. Οι τυπικά γηπεδούχοι ήταν ανταγωνιστικοί μέχρι και τα μισά του πρώτου σετ, όταν και ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει προβάδισμα δύο πόντων (15-13). Οι παίκτες του Ανδρεόπουλου ήταν πιο αποτελεσματικοί στα κρίσιμα σημεία του σετ και κατάφεραν να το κατακτήσουν με 25-21.

Στο δεύτερο σετ ο Παναθηναϊκός με την ψυχολογία στα ύψη μπήκε από την αρχή σε ρόλο οδηγού. Οι πράσινοι με υψηλή αποτελεσματικότητα και με το μπλοκ τους αναβαίνει έφτασαν εύκολα στο 2-0 αφού κατέκτησαν το σετ με 25-18.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε καλύτερα στο τρίτο σετ και κατάφερε να χτίσει ένα προβάδισμα τριών πόντων. Ο Παναθηναϊκός βρήκε ξανά λύσεις μέσα από το μπλοκ του και κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση και να φτάσει άνετα στην κατάκτηση του σετ με 18-25.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα σετ: 21-25, 18-25, 18-25.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.