ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Κόλαση» η 41χρονη πρώην Ολυμπιονίκης Ολέσια Φόρσεβα – Οι φωτογραφίες που το… αποδεικνύουν (φώτο)

«Κόλαση» η 41χρονη πρώην Ολυμπιονίκης Ολέσια Φόρσεβα – Οι φωτογραφίες που το… αποδεικνύουν (φώτο)

Η αργυρή Ολυμπιονίκης στη σκυταλοδρομία 4×400 στους Αγώνες της Αθήνας και παγκόσμια πρωταθλήτρια το 2005, από τη Ρωσία, επ’ ονόματι Ολέσια Φόρσεβα, έβαλε «τέλος» στην καριέρα της το 2014.

Το 2010 αποκαλύφθηκε πως η Κρίσταλ Κοξ, μέλος της ομάδας των ΗΠΑ που πήρε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 ήταν ντοπέ, όμως η ρωσική ομάδα δεν πήρε το χρυσό, όπως έπρεπε να γίνει.

https://www.instagram.com/p/CB_PT90AL98

https://www.instagram.com/p/B5C2pc8A1Oh

Πλέον, έχει σχολή για σπρίντερ στο Εκατερίνμπουργκ μαζί με τον σύζυγό της, επίσης πρώην σπρίντερ, Ντμίτρι Φόρσεφ.

https://www.instagram.com/p/B_p41TDAT2D

Η Φόρσεβα είναι πολύ δραστήρια στο Instagram και μοιράζεται μυστικά ευεξίας με τους followers της, προωθώντας παράλληλα συμπληρώματα διατροφής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/CCa1AviAis-

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.