ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ηττήθηκε με 3-2 στον «ξαφνικό θάνατο» στον τελικό του UTS (βίντεο)

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ηττήθηκε με 3-2 στον «ξαφνικό θάνατο»  στον τελικό του UTS (βίντεο)

Με 3-2 (16-15, 15-12, 12-14, 8-15, 3-2​) ηττήθηκε στον τελικό του Ultimate Tennis Showdown από τον Ματέο Μπερετίνι ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Έλληνας τενίστας αν και έχανε με 2-0 ισοφάρισε σε 2-2 αλλά στο 5ο έχασε με 3-2 στον “ξαφνικό θάνατο”!

Ο Τσιτσιπάς είχε επικρατήσει με 3-2 του Ιταλού στο όμιλο αλλά δεν μπόρεσε να κάνει την ανατροπή στον τελικό και να πάρει το πρώτο UTS που διεξήχθη στην Ακαδημία Μουράτογλου.

Αξίζει να σημειώσουμε πως έδωσε 11 αγώνες και είχε 9 νίκες και 2 ήττες.

Στο 1ο δεκάλεπτο ο Τσιτσιπάς προγήθηκε με 9-5 αλλά ο Μπερετίνι με … τρίποντο μείωσε σε 9-8 και έφτασε στο 9-11. Τελικά κράτησε διαφορά και έφτασε στο 1-0.

Οι δυο παίκτες πήγαιναν χέρι-χέρι στο 2ο αλλά ο Ιταλός επικράτησε με 15-12 στο φινάλε και ξεκίνησε με 4-0 στο 3ο. Ο Έλληνας τενίστας με φανταστική αντεπίθεση θα επιστρέψει στο παιχνίδι και από το 12-12 θα κάνει το 14-12.

Ο Τσιτσιπάς ανεβάζει στροφές και θα ισοφαρίσει σε 2-2 κερδίζοντας το 4ο δεκάλεπτο με 15-8! Στο 5ο ηττήθηκε με 3-2.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.