ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Δ. Γιαννακόπουλος: Έκανε την υπόσχεση του πραγματικότητα – Πριμ 50.000 ευρώ στους πρωταθλητές του βόλεϊ

Δ. Γιαννακόπουλος: Έκανε την υπόσχεση του πραγματικότητα – Πριμ 50.000 ευρώ στους πρωταθλητές του βόλεϊ

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μπορεί να είπε αντίο στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, όμως δεν ξέχασε την υπόσχεση που είχε δώσει στους παίκτες της ομάδας βόλεϊ και τους μοίρασε 50.000 ευρώ ως πριμ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Στην πρώτη ομαδική προπόνηση μετά την διακοπή λόγω κορωνοϊού, οι παίκτες είχαν μεταφέρει το ερώτημα στην διοίκηση αναφορικά με τους μισθούς τους και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, όχι μόνο έδωσε εντολή να εξοφληθούν άπαντες την ίδια ημέρα, αλλά τους έδωσε και μία υπόσχεση: «Κερδίστε το πρωτάθλημα κι εγώ είμαι εδώ».

Να σημειώσουμε εδώ ότι δεν είναι το πρώτο πριμ που δίνεται στο συγκεκριμένο τμήμα από τον πρώην Πρόεδρο του Ερασιτέχνη, αφού το ίδιο είχε κάνει και μετά την κατάκτηση του Λιγκ Καπ. Πρόκειται για ένα απρόσμενο και πολύ σημαντικό δώρο για τους παίκτες του τριφυλλιού, αφού πρόκειται για πριμ εκτός συμβολαίου και μάλιστα ένα νούμερο που για πολλούς αναλογεί σε πολλά… μηνιάτικα.

Ωστόσο, για όσους προτρέχουν και κάνουν συνειρμούς για την σημειολογία της συγκεκριμένης κίνησης, θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Το συγκεκριμένο πριμ απλώς αποτελεί την τήρηση μίας υπόσχεσης και τίποτα παραπάνω.

Δεν σηματοδοτεί τίποτα αναφορικά με την επόμενη ημέρα, ούτε αποτελεί προάγγελο επιστροφής του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στα κοινά του Παναθηναϊκού, σε οποιοδήποτε τμήμα, κάτι το οποίο άλλωστε έχει ξεκαθαρίσει και ο ίδιος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Απλώς γίνεται για μία ακόμα φορά αντιληπτό, ότι στους χαλεπούς οικονομικά καιρούς, το μοναδικό πριμ που πήρε η ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας μετά από 14 χρόνια ήταν από έναν ξενοδόχο στην Μύκονο, ο οποίος προσέφερε δωρεάν διακοπές και το συγκεκριμένο πριμ των 50.000 ευρώ από ένα εξωδιοικητικό παράγοντα, κάτι που έχει την σημασία του…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.