ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Παναθηναϊκός: Από τα πλέι άουτ στην… πρώτη άδεια για τη νέα σεζόν

Παναθηναϊκός: Από τα πλέι άουτ στην… πρώτη άδεια για τη νέα σεζόν

Ο Παναθηναϊκός μετά την εντυπωσιακή σεζόν που ολοκλήρωσε με την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή κατάφερε να εξασφαλίσει και την πρώτη άδεια από την ΕΣΑΠ ενόψει της νέας σεζόν, ενώ μέχρι πριν 2 χρόνια πάλευε για την παραμονή του στην πρώτη κατηγορία.

Ο πρωταθλητής είναι η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε άδεια συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα της Volley League. Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου πέρασε χωρίς πρόβλημα την επιτροπή αδειοδότησης που συνεδρίασε σήμερα Τρίτη.

Πρόκειται για μία ακόμη νίκη της προηγούμενης διοίκησης του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού υπό τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο που παρέλαβε ένα χάος, νοικοκύρεψε την ομάδα (όπως και όλον τον ερασιτέχνη) και την άφησε πρωταθλήτρια και «καθαρή» από οικονομικές υποχρεώσεις. Μην ξεχνάμε ότι δύο περίπου χρόνια, όπου η ομάδα πήγαινε από αναβολή σε αναβολή για να παραδώσει φάκελο, τα χρέη ξεπερνούσαν τα τρία εκατομμύρια ευρώ και πλέον υπάρχει ένα μικρό υπόλοιπο το οποίο είναι όλο διακανονισμένο.

Αυτό δίνει την ευχέρεια στον Δημήτρη Ανδρεόπουλο να χτίσει την ομάδα της επόμενης σεζόν χωρίς επιπλέον «πονοκεφάλους».

Η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ αναφέρει:

Συνήλθε σε πρώτη συνεδρίαση σήμερα 21 Ιουλίου 2020 η Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΣΑΠ, συγκείμενη από τους Χρήστο Ηλιάδη Πρόεδρο εκπρόσωπο ΕΣΑΠ, Λευτέρη Κογκαλίδη Αντιπρόεδρο ΕΟΠΕ και Ηλία Λάππα ταμία ΠΑΣΑΠ, παρισταμένου και του Νομικού Συμβούλου του ΠΑΣΑΠ Δημήτρη Πρεβενιού και αποφάσισε τα κάτωθι:
α) Αδειοδότηση για την περίοδο 2020-2021 το ΤΑΑ ΑΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

β) Κατόπιν αιτήματος εκ μέρους δύο ΤΑΑ, αναβάλλει την εξέταση των φακέλων των υπολοίπων 7 προς αδειοδότηση ΤΑΑ για την Πέμπτη 30η Ιουλίου και ώρα 13.00 στα γραφεία της ΕΣΑΠ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.