Μ.Τάισον: Κόντρα σε αυτόν τον αντίπαλο επιστρέφει στα ρινγκ

Μ.Τάισον: Κόντρα σε αυτόν τον αντίπαλο επιστρέφει στα ρινγκ

Ο Μάικ Τάισον, που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση παρότι πρόσφατα έκλεισε τα 54 χρόνια του, έμαθε τον αντίπαλο που θα αντιμετωπίσει στις 12 Σεπτεμβρίου στο Λος Άντζελες.

Ο Αμερικανός πυγμάχος είχε ανακοινώσει εδώ και καιρό πως θέλει επανέλθει στα ρινγκ και για αυτό το τελευταίο διάστημα είχε επιστρέψει στη γυμναστική και την υγιεινή διατροφή. Πλέον, έμαθε και ποιος θα τεθεί απέναντί του. Ο λόγος για τον 51χρονο Ρόι Τζόουνς Τζούνιορ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως ανακοινώθηκε, ο θρυλικός μποξέρ και πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής βαρέων βαρών θα δώσει αγώνα επίδειξης με τον επίσης σπουδαίο παλαίμαχο πυγμάχο και πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή, ο οποίος θα είναι οκτώ γύρων. Τα έσοδα θα διατεθούν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό εάν θα είναι παρουσία φιλάθλων ή όχι. Ανακοινώθηκε, όμως, πως οι δύο αθλητές θα αγωνιστούν φορώντας την απαραίτητη προστατευτική μάσκα και μεγαλύτερου μεγέθους γάντια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.