ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Παναθηναϊκός: Για ακόμα δύο χρόνια στα «πράσινα» ο Π.Πελεκούδας (φώτο)

Παναθηναϊκός: Για ακόμα δύο χρόνια στα «πράσινα» ο Π.Πελεκούδας (φώτο)

O Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός μέσω επίσημης ανακοίνωσης γνωστοποίησε ότι ήρθε σε οριστική συμφωνία με τον Παναγιώτη Πελεκούδα για ανανέωση του συμβολαίου του για ακόμα δύο χρόνια. Απόλυτα ικανοποιημένος ο 31χρονος σύμφωνα με τις πρώτες του δηλώσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Παναγιώτη Πελεκούδα στο ανδρικό τμήμα βόλεϊ για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο 31χρονος κεντρικός (2.04μ.) θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα με το «τριφύλλι» καθώς τον ενώνουν ισχυροί δεσμοί με τον Σύλλογο και θα αποτελέσει για την επόμενη διετία ένα από τα βασικά και αναπόσπαστα κομμάτια των πρωταθλητών.

Προβεβλημένοι σύνδεσμοιΤώρα έχει Στοίχημα με Live Stream* & Cash out* στα διεθνή πρωταθλήματα *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

Αναλυτικά το βιογραφικό του Παναγιώτη Πελεκούδα

2000-2005 ΕΑ Πατρών

2005-2009 Παναχαϊκή

2009-2011 Λαμία

2011-2012 Ηρακλής

2012-13 Ραβέννα

2013-2014 Φοίνικας Σύρου

2014-2015 Ολυμπιακός

2015-2017 Παμβοχαϊκός

2017-2018 ΠΑΟΚ

2018-σήμερα Παναθηναϊκός

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο Παναγιώτης Πελεκούδας επισήμανε:

«Μετά από 2 χρονιά μαζί σας. Θα σας πω γιατί μένω άλλα δύο..

Για να ιδρώνουμε μαζί την φανέλα και να γελάμε παρέα. Δεν ξεμπερδέψατε από εμένα.

Είχα πει θα φύγω μετά από ένα πρωτάθλημα. Αλλά η αγάπη σας και το πως μου φέρεστε σαν άνθρωπο με κάνει να σας αγαπάω και να νιώθω σπίτι.

Οπότε έμπρακτα και εγώ σας δείχνω την αγάπη μου με το να μένω άλλα δύο χρόνια εδώ. Όταν σας χρειάστηκα ήσασταν εδώ. Τώρα που με χρειάζεστε είμαι εγώ εδώ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/CDECYy_AYtn

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.