ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Π.Μαλακατές: «Δεν γνωρίζουμε αν θα παραμείνουμε στην Α1 του πόλο και τη νέα σεζόν»

Π.Μαλακατές: «Δεν γνωρίζουμε αν θα παραμείνουμε στην Α1 του πόλο και τη νέα σεζόν»

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού έριξε «βόμβα» μέσω των δηλώσεων που πραγματοποίησε, καθώς τόνισε ότι παραμένει άγνωστο αν θα αγωνιστεί η ομάδα και τη νέα σεζόν στην Α1 του πόλο.

Την αμφιβολία του για το αν το τμήμα πόλο του Παναθηναϊκού μπορεί να σταθεί στην Α1 κατηγορία εξέφρασε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Παναγιώτης Μαλακατές, αποκαλύπτοντας πως υπάρχουν σκέψεις ώστε η ομάδα να δηλωθεί στην Α2, καθώς πρέπει να ιεραρχηθούν οι στόχοι ανάλογα με τα διαθέσιμα χρήματα.

Αναλυτικά:

“Δυστυχώς είναι αλήθεια. Λέω δυστυχώς διότι δεν μου αρέσει η ιδέα, όπως και σε κανέναν, να σκεφτόμαστε το αν θα πρέπει να μείνουμε στην Α1 και να προσπαθήσουμε να σταθούμε στην κατηγορία ή να πάμε στην Α2. Σύντομα θα υπάρξει ανακοίνωση.

Είναι δύσκολο αλλά πρέπει να ιεραρχήσουμε τους στόχους μας. Στη δεδομένη χρονική στιγμή είναι δύσκολο να στηριχθεί με ένα πολύ μεγαλυτερο μπάτζετ ένα τμήμα που απλά θα πάλευε, διότι και με τα διπλά ποσά από αυτά που εχουμε αποφασίσει πάλι θα… χαροπάλευε.

Είναι δύσκολο να στερήσουμε τα χρήματα αυτά από ένα άλλο τμήμα που θα έχει στόχο τον τίτλο και ίσως να μην μπορούσε να τον διεκδικήσει αν τα δίναμε στο πόλο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ναι μεν δεν το θέλουμε, αλλά οφείλουμε να ιεραρχήσουμε τους στόχους μας για να κάνουμε πρωταθλητισμό όπου μπορούμε”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.