ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πέρασε στα χέρια του Dwayne “The Rock” Johnson το XFL του Βινς Μακμάν

Πέρασε στα χέρια του Dwayne “The Rock” Johnson το XFL του Βινς Μακμάν

Το XFL έχει περάσει από σαράντα κύματα και δύσκολα θα ηρεμήσει στο μέλλον καθώς ο Dwayne “The Rock” Johnson, ο οποίος κινήθηκε αστραπιαία και κάτω από τη μύτη του Βινς Μακμάν αγόρασε την εταιρεία αντί 15 εκατ. δολαρίων.

Ο Βινς Μακμάν, ιδιοκτήτης του WWE, ίδρυσε το XFL το 2001, προκειμένου να αποτελέσει το «αντίπαλον δέος» του NFL. Μόλις μετά από μία σεζόν, ωστόσο… κατέβασε ρολά, με τον ίδιο τον Μακμαάν να κάνει λόγο για «κολοσσιαία αποτυχία».

Σχεδόν 20 χρόνια μετά, ο Αμερικανός επιχειρηματίας -και «κολλητός» του Ντόναλντ Τραμπ…- αποφάσισε να προσπαθήσει ξανά, και ενεργοποίησε εκ νέου το XFL. Και πάλι, ωστόσο, δεν ήταν της μοίρας του γραφτό… Η πανδημία του κορονοϊού οδήγησε την εταιρεία σε πτώχευση!

Σήμερα, λοιπόν, Δευτέρα 3 Αυγούστου, είχε προγραμματιστεί να γίνει δημοπρασία, προκειμένου να βρεθεί νέος ιδιοκτήτης για το «καταραμένο» πρωτάθλημα. Όπως επιβεβαίωσε το ίδιο το XFL, ο ”The Rock” και οι συνεργάτες του -συμπεριλαμβανομένης της πρώην συζύγου του, Dany Garcia, και των συνεργατών της από την εταιρεία RedBird Capital- αγόρασαν μέσα στο σαββατοκύριακο το brand αντί 15 εκατ. δολαρίων!

Σε δήλωσή του, ο θρύλος του παγκόσμιου wrestling, που πια είναι από τα πιο hot ονόματα του κινηματογράφου, λέει: «Η απόκτηση του XFL με τους ταλαντούχους συνεργάτες μου, Dany Garcia και Gerry Cardinale, είναι μια επένδυση για μένα, που έχει βαθιές ρίζες σε δύο πράγματα -στο πάθος μου για το παιχνίδι και στην επιθυμία μου να φροντίζω τις επιθυμίες των οπαδών. Με υπερηφάνεια και ευγνωμοσύνη για όλα όσα έχω πετύχει με τα δύο μου χέρια, σκοπεύω να τα εφαρμόσω αυτά και στο XFL και ανυπομονώ να δημιουργήσω κάτι ξεχωριστό για τους παίκτες, τους οπαδούς και όλους όσοι αγαπούν το (σ.σ. αμερικάνικο) ποδόσφαιρο».

Τον προηγούμενο μήνα το XFL ανακοίνωσε πτώχευση με χρέη από 10 έως 50 εκατ. δολάρια. Με τους νέους επενδυτές του, θα υπάρξουν δεδομένα σχέδια για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, αλλά ακόμη δεν έχει οριστεί ημερομηνία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.